20 bin - 40 bin TL arası yurt dışında neresi seyahat edilebilir? Vize reddi düşük olan ülkeler de olur?
29 gü
20 bin - 40 bin TL arası yurt dışında neresi seyahat edilebilir? Vize reddi düşük olan ülkeler de olur?
40 bin bile desek bin dolar etmiyor maksimum bu parayla tura katılırsın bir kaç günlük balkan turları var misal karadenizden çıkıyor bir kaç gün öyle yani.
Selam Suermay! Yurt dışı planı mı yapıyorsun, ne şahane! 🥳 20-40 bin TL bütçeyle ve vize derdi olmadan Balkanlar mis gibi olur bence.
Mesela Sırbistan, Karadağ ya da Bosna Hersek hem çok uygun hem de vizesiz oh mis! Gürcistan da hem mutfağıyla hem doğasıyla seni büyüleyebilir. Hiç vize stresi yaşamadan keyfine bakarsın! Şimdiden harika bir yolculuk dilerim! 🌍
Cevap
2Cevap
Yunanistana başvuru yapabilirsin. Otobüsle seferler var. Oteller ve yemek nispeten ucuz
Bu rakama otel dahil mi?
Rusya moskova vdnh bolgesine git. Orada devasa bir otel var hem lüks hem de çok güzel bir konumda cosmos moscow diye. Fiyatları tahmini olarak günlük 1700-2100 arasındadır. Vdnh semti hem ulaşım olarak hem de gezilip görülecek yerler olarak çok güzel bir konumda. Metro otobüs falan iyi hem sakin hem de saçma insanların olmadığı bir yer. Aynı şekilde gürcistan da tiflis hariç diğer şehirlerde rahat yaşarsın ama batum merkez hariç gürcüler yabancılara öcü gibi bakıyor. Üsküp e gidebilirsin makedonyaya millet seviyor ama ben hiç sevmiyorum. Sarajevo da iyidir bosna da. Çoğu vize bile istemiyor saydıklarımın.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?