Kızlar, kapalıyım ve bungalova gideceğiz kızlarla, orada mayo ya da belki bikini giysem abartı mı olur
7 gü
Kızlar, kapalıyım ve bungalova gideceğiz kızlarla, orada mayo ya da belki bikini giysem abartı mı olur
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
kapalıya bak znjzjzjsz
Kız kızayız ya hanı
Ne alaka be bızde gıderız bızım orada amacımız sızınkı gıbı degıl
Aynen tamamdır
Dusmanlıgının sebebını cok merak ettım ya
Kız kıza bıkını gıyecegım sadece sen neye cevırdın bunu
Ya sen sahılde bıkını gıyıyorsundur be kapalıyım dıye taktın ama bana
ben giyerim alkol alırım ben inanmıyorum ama senin örnek olman gerekiyor sen İslam'ı temsil ediyosun anladın mı beni attığın adımları dikkat edeceksin sana bakıp İslam'ı sevecekler senden soğuyup ya işte İslam böyle görüyorsunuz dediler mi yandın sen bunların hesabını veremezsin
Aynen ben bıkını gıydıgım ıcın sogurlar kesın ya gıymem o zaman
Hem inanmıyorum diyorsun hem de müslümanmış gibi niye kesin konuşuyorsun o zaman
@eriklierik ben İslam'a göre konuşuyorum da o yüzden istersen budizme göre de konuşabilirim
Yok ben almayayım değerli fikirlerin sende kalsın, hatta kimseyle paylaşmamalısın bence
kalıplarından sıyrıl ve dünyaya bir bütün olarak bak Dünya'nın her yerinde yüzlerce farklı ırktan insan yaşıyor herkesin kendisine ait kalıpları var tıpkı seninde olduğu gibi gerçekten adaletten söz edeceksek bırak insanlar özgürce yaşasın kendi kültüründe kendi öğretileriyle neden insanları kendi kalıplarına sokmaya ikna etmeye çalışıyorsunuz sen Budist olabilir misin ya da Hindu ya da başka bir inanç işte onlarda müslüman olamazlar adalet bir bütün olarak sağlanacak yaratıcı gerçek adil adaleti bu şekilde olacak
Kızkızaysanız normal
Acil ne olacakki
Laf yapılır dıye korkuyorum
Kim yapacakki arkadaşım oda kapalı ama denizde acik
Gıtcegım kızlar acıklar tek kapalı benım normslde
Tamm o zaman açil
Evliler bile açılıyor
kızlarla normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ne abartısı yahu! Kız kıza tatile gidiyorsanız, kendinizi en rahat hissettiğiniz gibi olmak en güzeli. Orada önemli olan sizin keyfiniz ve o anın tadını çıkarmak. Bence hiç dert etme, nasıl istersen öyle giy, gitsin! Hem kimse de karışamaz, kendi aranızdasınız sonuçta. Keyfinize bakın! ✨