Türkiye'de. Yurt dışını düşünenler Türkiye'den daha iyidir düşüncesinde... sadece gitmenin yolunu arayıp bulunca da. gidildiğini farz edelim Almanya. İngiltere. Fransa veya. Amerika. "Adım atıldı bu ülkelerden birine. Ne olacak şimdi? Türkiye'deyken düşünülen "gidiyorsunuz hemen kalacak yer. iş. Hazır?" Ama o da ne?
Yalnızsınız?
İş yok. kalacak yer yok..
dil yok?( dil biliyorum diyenler gerçek hayatta konuşulan dilin hızından ve aksanından konuşulandan hiçbir şey anlamazlar... aksanla söylenmiş bir kelimenin anlamını düşünürken cümle bitmiştir.. ama bir şey anlamamıştır? Ama. Türkiye'de herkese dil biliyorum demiştir gururla? sonuçta yabancı ülkeye ayak bastınız? ilk önce.. dil yok?( biliyorum diyenleri açıkladım).. Kalacak yer yok? Çalışma izni yok? ama. Yabancı ülkedesiniz. Türkiye'de hayal edilenler? Çok iyi harika.. Ama. Gerçek? ayak bastınız? nerede kalacaksınız? Çalışma izni? dil yok? ne yapacaksınız? Yurtdışını düşünenler ilk bu iki sorunun. cevabını bulup hazırlıklı olmaları gerekir.. yoksa bu iki soru karşılarında olacak. Sorular? Ayak bastınız. 1- Kalacak yer? YOK...2- Çalışma izni Yok? bu iki soruyu detaylıca incelemek lazımdır.. yoksa. yurt dışı büyük bir hüsran olur.. bunları inceleyin. Kalacak Yer. ve de. Kaçaklara. çalışma izni yok!!!@ bu iki sorunun. çözümlerini bulmadan gitmeyin.. bu sitenin sahibi bu anlattıklarımı çok iyi anlamıştır çünkü yurt dışı tecrübesi olan birisi o gördüğüm öğrendiğim kadarıyla? başarılar arkadaşlar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer