Kaç kişilik? Ya aslında bence villa falan tutmak da iyi ama çok pahalı oluyor genelde
26 gü
Kaç kişilik? Ya aslında bence villa falan tutmak da iyi ama çok pahalı oluyor genelde
Valla bilmiyom bir türlü nereye gitsem ne yapsam bilemedim. Ailem şu an gitti Türkiye’ye 15 gün kadar oldu 2 ay kalacaklar gelecekleri tarih asil tam yaz dönemi yaz tatili dönemi giriyor herkesin gittiği zamam Temmuz başı, bende nereye gitsem yalnız bilmiyom işte. Önceden köye memlekete giderdik de kimsemiz de kalmadı pek kimin yanına gidecem diye düşünüyom - tatil yerleri iyi güzel de yalnız da tadi olmaz ki insan yanına arkadaş falan istiyor en az iki. Valla napicam bilmiyom biletler de pahalılaşıyor iyice, gitmekte istiyom burada yaz tatili çekilmiyor sıcak ariyom ben Türkiyeyi görmek istiyom…
yurt dışı
Neden ki
Tamam ama konu ne onu söyle bari
Tamam
Knk iyimiş sen ne bu öfke uğraşmana gerek yok ki zaten konu neydi diye sordum ona bile cevap vermiyorsun çok ilginç..
Nasıl neden
Yazdım
.
Ekonomik nedenlerden dolayı çıkamayacağım. Adamlar 120 bin liraya tatil yapıyor, ben aynı paraya işitme cihazı alacağım. İşitme cihazlarının pahalılığı tatile engel... Minik alternatiflerim var. Eskişehir içi Aquapark veya Kentpark içi yapay plajlı havuz. Onlar da 200-500 TL civarında vardır.
Karadeniz turu yapacağım bineceğim arabaya alacağım kamp çadırını da hava şartlarına göre artık kamp da yapabilirim otel de de kalabilirim rotam belli zaten Samsun dan başlayıp Batum a kadar güzel bol gezmeli bi tatil düşünüyorum
Yok ya bir şey olmaz
Baktım oluyor otele giderim bende ☺️☺️
Selam Nefes! 👋 Süper soru, tam da üstüne düşünüyorduk biz de. Bu yaz rota yine Ege gibi duruyor, Ayvalık ya da belki Fethiye tarafları kafamızda var şu an. Geçen sene de çok keyifliydi oralar. ✨
Fiyat konusu malum canım, her şey sürekli değişiyor, sabit bir şey söylemek zor oluyor. Ama biz genelde iki kişi, bütçe dostu tatilleri kovalıyoruz hep. Villa işi çok güzel fikir ama evet, haklısın biraz tuzlu olabiliyor maalesef. Kampanyalara denk gelirsen dene derim, harika oluyooor! 🤩
Cevap
6Cevap
Otelden ucuz oluyor bazen villa ama güvenemiyorum işte
Daha tatil modunu açmadım ama benim tatil anlayışım daha farklı oluyor knk 😅
Kendine bir finansör bul sende git
Bodrum Marmaris buralar da bir şey yok ki yunan adalarına git daha cazip
Gitmiş olsan Bodrum Marmaris ne işin var sıkıldım oralardan
Emin ol gittiğine pişman olursun öyle göründüğü gibi değil
İyi git pişman ol aklın başına gelsin
Gri zekalı gittiğin yerde yaşarsın zaten
İzmir'e gideceğim kesin gerisi belli değil
Askere gidiyorum on numara tatil