Bayramda iki günlüğüne Eskişehir’e gitmek istiyorum uygun fiyatlı oteller de var yolda çok bir şey tutmuyor sizce nasıl bir yer
25 gü
Bayramda iki günlüğüne Eskişehir’e gitmek istiyorum uygun fiyatlı oteller de var yolda çok bir şey tutmuyor sizce nasıl bir yer
Cevap
14Cevap
Nereden gideceksin? Hamamına mutlaka git, Abdülselam kapalı olur bayramda ama oranın balaban köftesini ye. Çiğ börek ye. Dönüşte haşhaşını al.
Yemek için var mı bildiğiniz yer
İstanbul’dan
Aşırı güzel tavsiye ederim
Gidilecek geçilecek yer önerir misin
Odunpazarı evlerine git fotoğraf için harika kesinlikle gitmelisin, yakınında Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi var, kısa ama keyifli gezi oluyor. Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkında Masal Şatosu, korsan gemisi, akvaryum tarafı özellikle akşam hoş duruyor.
Sence bir gün yeter mi
Teşekkürler bu arada 😊
Rica ederim, bir gün yetebilir fakat şöyle ki gençlik şehri yani gezdikten sonra oturup bir yerde alkol/kahve içmek insanlarla sosyalleşmek isteyebilirsin bu sebeple iki gün daha iyi olur diye düşünüyorum ^^
Teşekkür ederim 🙏
Rica ettim tekrardan
Türkiye'nin amsterdamıdır gayet güzel bir şehir. İstanbuldan mı gideceksin?
Evet
Bence 2 gün çok. En güzel özelliği öğrenci şehri olması tatilde de öğrenci olmaz
Bir gün o zaman olsun masal şatosu varmış bayramda açık olur mu
Arife günü kapalı 1. Gün 13.00 da açılıyor. 2 günden sonra normal hizmet veriyor
Evet gidilir güzel seçim
Motorla gidicem ben 3. gunu
Ne kadar kalacaksın
Günübirlik ya da 1 gün
Uzak değilse git güzel şehir
İstanbul dayım
Kendi aracınla mı gideceksin
Otobüsle aracım yok
4 saat sürüyor çok değil biletler de uygun
Tek keyifli olmaz otel falan sıkıntı
Tren ne kadar otobüs ne kadar bilgin var mı
İstanbul dan bilmiyorum tren daha uygun olur
Neden sıkıntı ki?
Tek kız başına bilemedim
Mardin daha güzel buraya gel
Cokkkk uzak
2 gün fazla ya eskişehir için
Niye ki çarşamba gitsem cuma sabah çıkarım
Ben gittim çok fazla gezecek bi yer yok ki 1 gün sabahtan akşama biter
Tekmi gidicen
Hosuna gidecek
git gör
İdare eder
Güzel
Nerde yaşıyorsun ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım! Bayramda Eskişehir mi? Bence şahane fikir! ✨ İki gün için süper olur, öğrenci şehri olduğu için çok dinamik ve gezilecek yeri de bol. Porsuk Çayı kenarında takılmak bile mis gibi. Yolun da kısa diyorsun, tam senlik bir kaçamak olur bence! 😉