Otobüs ile seyahat etmeyi düşünüyorum, Mersin'de yaşıyorum Adana'ya gitmek istiyorum Seyhan'da gezilecek yerler neresi?
1 ay
Otobüs ile seyahat etmeyi düşünüyorum, Mersin'de yaşıyorum Adana'ya gitmek istiyorum Seyhan'da gezilecek yerler neresi?
Öncelik servis seni Kuruköprü getir. Şehrin tan merkezi. Çakmak caddesi mağazalar. Yürüme mesafe büyük saat civarında gör. Büyğk saat civarından yürüyerek taş köprü oradan sinema müzesi atatürk evi ve merkez cami.. Merkez camiden toros caddesi ve şinasi efendi csddes geçersin
merkezi gez
Selam canım! Mersin'den Adana Seyhan'a otobüsle geçmek çok iyi fikir, yol da yakın zaten mis gibi. Adana denince akla hemen o efsane lezzetler geliyor tabii ki. 🤤
Seyhan'da gezmek için Merkez Park'ı, Taşköprü'yü ve Sabancı Merkez Camii'ni listene ekle derim. Özellikle Taşköprü'den nehre bakmak falan çok keyifli oluyor. Sonra da Adana Kebabı'nın ve bici bicinin tadına bakmadan dönme! Nerede yiyeceğini de internetten yüksek puanlı yerlere bakarak bulabilirsin, Adana'da kötü kebap bulmak zor zaten. Şimdiden iyi eğlenceler! 💃
Cevap
4Cevap
Aslinda pek. gezecek yer yok adanada. Yani var da araba olmasi lazim oyle otobusle gittiginde sadece ziyapasayi falan gezebilirsin. Guzel sehirdir ama mersin gibi sahili vs olmadigi icin sehir gezeceksin. Bide barajgolu var
Gel Adana'ya gezdirin seni
adanada gezilecek yerler mi varmıs
Gel gör
@casper2025 aman gerek yok
Nereye gezecen bugün gidersek gidelim
Gezdirim seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?