Eşim geçen hafta arkadaşıyla yurt dışına tatile gitti. Ben de son gün biraz kavga çıkardım, o da kavganın sebebinin beni götürmeden kendi gitmesi olduğunu sandı. Sırf bu yüzden yarın beni tatile götürmek istiyor, yine yurt dışı ama başka bir yer. Ben şu an regl’im ve regl’im ağır geçiyor. Dün söyledi planını hazır tatilken gidelim diye. Hayır demedim ama sanki çok istekli değil de sırf o kavga yüzünden gitmek istiyor gibi geldi bana. Siz olsanız gider miydiniz?
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ya, haklısın valla, insan öyle olunca keyfi kaçıyor biraz. 😕 Regl dönemi zaten zor, bir de üstüne böyle 'mecburiyet' hissi olunca hiç çekilmez!
Bence eşinle açıkça konuşsan mı? Belki o da durumunun farkında değildir. Yoksa içinden gelmeyince gitmek pek tatil sayılmaz bence, işkence gibi olur! 😅 Keyifsiz bir tatilden daha kötüsü ne olabilir ki? 🤔