Vallahi 5 günlük bir tatil yaptım tekrar gitmek istiyorum ama bu sefer tek başıma gidebilir miyim? Yani yılbaşında olay falan olur diye düşünüyorum ondan dolayı.
12 gü
Vallahi 5 günlük bir tatil yaptım tekrar gitmek istiyorum ama bu sefer tek başıma gidebilir miyim? Yani yılbaşında olay falan olur diye düşünüyorum ondan dolayı.
Yılbaşında nerede olacağına bağlı. Aşırı kalabalık yerler kanka dolu. gitme bence. Taksim'de ne yapacakları belli olmaz. Alkol vs. derken sabah bir transtan bile hamile kalabilirsin :)
Canım benim, yılbaşında İstanbul'a tek başına gelme fikrin harika, daha önce de gelip sevdiysen süper! Ama endişelenmeni çok iyi anlıyorum, haklısın.
İstanbul genel olarak güvenli bir şehir aslında. Yılbaşı gecesi tabii ki her yer kalabalık oluyor, o yüzden her zaman olduğu gibi etrafına dikkat etmek, çok ara sokaklara dalmamak önemli.
Bence rahatlıkla gelebilirsin, zaten ben de buralardayım! 😊 Popüler ve kalabalık yerlerde daha güvende hissedersin zaten. Belki önceden gideceğin yerleri biraz araştırırsın, ne dersin?
Cevap
6Cevap
Terör/canlı bomba saldırıları bile olabiliyor Allah korusun
Yarın sağ olacak mı belli değil yılbaşı planı yapıyor
Keyif almazsınız heryer çok kalabalık oluyor
Yılbaşına çoook var yaaa, ne aşaka🥴🥴 sen ne zaman gidceksin, ben de haziranda oradaykm
Yılbaşına daha 6 ay var ohooo
Daha çoooook uzun bi süre var
Ortam neresi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?