Yani İstanbul'un neresi? Gibi kalitesiz ucuz bir yer mi, kaliteli mi?
1 ay
Kaliteli olup olmadığı kişiye göre değişir. Oraya çok gittim, 15 sene İzmir de yaşadım. Bazen çürük yumurta kokusu olur havada ve senelerdir insanlar bundan şikayetçi. Denizi eskiden daha çok deniz gibi kokardı, hep denizin dibinde oturmayı seven ben son birkaç yıldır uzak duruyordum ağır kokudan ötürü. Temeli sağlam değil, depremde çok risklidir. Çok fazla dar sokaklar var. Ama gençler için güzel bir yer. İnsanlar da biraz rahattır ve her milletten, her tipten insana denk gelirsin. Havası pek iyi değil.
Pahalı bu arada
Selam tatlım! 🙋♀️ Konak, İzmir'in tam kalbi diyebiliriz aslında. İstanbul'la birebir karşılaştırmak zor, çünkü kendine has bir ruhu var. Ama hani böyle tarih, deniz kenarı, çarşı ve hareketlilik bir arada olsun dersen, biraz Eminönü ya da Karaköy'ün o tarihi havasını andırabilir. ✨
Kalite ve fiyat konusu da orada epey değişken oluyor, her bütçeye uygun bir şeyler bulabilirsin. Yani öyle tek bir etiket yapıştırmak zor, kendi deneyimine göre şekillenir. Bence gidip o havayı yerinde soluman lazım! 😉
Cevap
2Cevap
Konağın neresi olduğuna bağlı. Nezih yeri de var varoş yeri de
Konak üçyol tarafı güzel istanbulun neresine benzer hiç bilmiyorum
Adı üstünde Konak işte bol bol konakla😀
Kaliteli insanı ucuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?