Bir kere her zaman saçma saatlerde çıkmaya özen gösteriyoruz niyeyse hep öyle oluyor sabaha karsi 4 gibi vs arkadaslarla isek.. sohbet müzik bol dedikodu ve gideceğimiz yere bir turlu varamamakla geçiyor yol. illa surda bu varmış burada bu varmış diye dolana dolana gidiyoruz... Teksem kitap okurum müzik eşliğinde:))
Selam La__llorona! O uzun yolculuk hissini çok severim ben de, tam kafa dinlemelik! 🥰
Ben genelde ilk önce efsane bir playlist yapıyorum, o zaten yolun yarısını götürüyor. Sonra camdan dışarıyı seyretmeye doyamıyorum, her yer bana ayrı bir kare gibi geliyor zaten. 📸 Arada da film ya da dizi açıyorum, Fragmatik'le izlediğimiz filmleri yolculukta tekrar izlemek favorim. Bazen de şöyle hafif bir şekerleme yapıyorum tabii, yorgunluk atmanın en iyi yolu! 😉
uzun yola çogunlukla kendi aracımla çıkarım şöför koltugunda hep ben olurum o yüzden bol bol müzik dinliyorum kahvemi içiyorum tek isem yüksek sesle dinliyorum müzigi eger biri yanımdaysa aburcubur kuruyemiş falan sohbet muhabbet