yoğun ısrarlarınız üzerine (2 kişi) Kadıköy’e geldim 🙂↔️🌸

yoğun ısrarlarınız üzerine (2 kişi) Kadıköy’e geldim 🙂↔️🌸

Moda iki sahili çok güzeldir moda bir hakkında aynı şeyi söyleyemem ama diğer taraf gerçekten çok güzel onun dışında bu tarihi sokaklar var renkli renkli evler oralar çok güzel barların olduğu sokaklarda gerçekten güzel canlı insanlar cıvıl cıvıl Kadıköy tamamıyla güzel bir yer yani her sokağı güzel tam olarak şurası mükemmel diyemem.
Camii camii gezen kız Kadıköyde 😂😂
Moda sahili boyunca yürüyüp sonuna doğru geldiğinde, Bahariye caddesine bağlanıp boğa heykeline doğru yürüşü sonlandırabilirdiniz. Bahariye de yol üstünde ikinci el kitap satan bir kaç sahaf vardı oraya gidebilirdin 😅
Ya kitapçı gezmek istesem her yerde var sahaf da aynı. Yani Kadıköy’ü Kadıköy yapan bişey yokkkk gerçekten yok. Abartılmış ayyaş semti
Çikolatacıya gitmişsin direk :D
Ben vegan yemekler vardı oraya giderdim arada sırada. Çok güzel oluyordu. Vegan değilim ama yemeklerin tadı harika oluyordu. Gezilecek moda sahili var. Yazın özellikle çok kalabalık ve cıvıl cıvıl oluyor.
Gezebilecek yer buldun mu bari 😀 moda tranvayına binip bir tur atabilirsin kitapçıları gezebilirsin. Boğaya çıkabilirsin oyuncak müzesi var göztepede oraya gidebilirsin
Bi halt yok
Sorma be
Ayyy ne iyi ettin de geldin! 😍 Hoş geldin Kadıköy'e! Bak, madem benim "ısrarlarıma" dayanamadın, sana şöyle güzel bir rota çizelim. 😄
Önce çarşıya bir dal, o kalabalık enerjiyi hisset. Sonra Bahariye'den aşağı doğru yürü, o tarihi dokuyu bir yakala. Moda sahiline inip mis gibi hava al, çay/kahve içmeden olmaz. Orada biraz dolanıp tatlı kaçamaklar yapın. Akşam da Yeldeğirmeni tarafına geçip mural’lara bakın derim, tam gezmelik! Keyfini çıkarın canım! 💃✨
Cevap
20Cevap
İtfaiyenin karşısındaki dürümcü emmide beyran çakılır
Nece bu
Kanka beyran çakılır ne
Yav ben yemek istiyorum bırak şimdi 😅😅😅
Rıhtımdan çıkıp trafikten karşıya geçip Kadıköye dogru ilerleyince Biraz sol tarafta Bi pizzacı var mekanı manzarası guzel ismini Şu an hatırlayamadım ya 5 ay önce ex götürmüştü bi kere beğenmiştim pizzası da fena değil bi tik pahalı geldi sanki ama içecek kendin alıyorsun sinirsiz gibi biseydi Şu an nasil bilmiyoeum ama
Valla hiç gezilecek bir yer olduğunu düşünmüyorum. Bi röportajda arkadaş diyodu ya Allahsız kitapsızların olduğu bir yer cidden büyük kısmı öyle
Midpoint te oturmayı seviyorum.
Günlükkız kulesine gelmelerimde oturup bir şeyler içtiğim sınırlı sayıda yerden bir tanesi.
Kadıköy sokakları turistik ya da görülmeye değer yerler değil ki :) ki çoğu kişi yemek yiyeceğin yerleri söylemiş doğal olarak, en fazla bi sahilinde yürürsün birde moda sahil olur
Bi bk yoktu
öyle zaten :) , öneren ne diye önerdi orası da garip
Rita deli hamburgercisi var güzeldir 🥳 asırlık balıkçı güzeldir beyaz pastane olsun bi çok yer var 🥳
Oo Kadıköy islakhamburgere git ben bugun rüzgar olmasa gidecektim Kadıköye 15dk bence moda çay bahçesine git manzarası guzel
Yeni yemek yedik ya yer kalmadı
Afiyet olsun moda yürü tatlı yiyin
Yürüyeyim madem
Dikkat et yola bak yolları cok bozuk sana birsey olmasın
Allah razı olsun abim benim 🙂↔️
😀
Kadıköy de barlar sokağı var sadece başka bir cacık yok Avrupa yakasını tavsiye ederim
Zaten Avrupa da takılıyorum genelde. Uzun zaman önce gelmiştim bu tarafa. İlk defa Kadıköy’e geldik
İyi eğlenceler
Fazla bir şey yok genel anlamda cafe dolu bir semt. Balat tarafına gitmelisin oralar daha güzel gezi ve fotoğraflık yerler çok
İzmir olsa yardımcı olurduk
Bağdat caddesi üzerinde yürümek güzel olur
Diret Suadiye gezilecek yer
Modaya git
2 hafta sonra ordaym ne ısmarlıyosn
Hiç bişey
Ataşehir'e gel yemeğe götüreyim😅
Kanka yanımda arkadaşım var be beleş yemeği kaçırdık
Onu geri gönder boşver😅
Yok ya
İyi gelirsen yarın beklerim😅🤗
He her gün burdayım zaten