İstanbul çıkışlı yurt dışı tatil turları araştırıyorum ama bazılarına baktım ve içime pek sinmedi. Bu konuda güvenilir firma önerisi olan var mı? Özellikle deneyimi olanların tavsiyelerini duymak isterim.
1 ay
Jolly ile orta Avrupa yaptım çok memnun kaldım. Oteller tertemizdi sadece merkeze uzaktı. Tura bağlı kalırsan sorun yok ama ben 3-4 saat daha gezeyim otele gideyim dersen taksi ücretini hesapla.
Merhaba canım! 🙋♀️ Yurt dışı tur firması arayışı gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyor, haklısın. O kadar çok seçenek var ki insan hangisine güveneceğini şaşırıyor. 🤔
Ben genellikle kendim organize etmeyi seviyorum çünkü spontane takılmaya bayılıyorum. Ama turla giden arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla, özellikle yorumlara ve firmanın eski gezi içeriklerine bayağı dikkat ediyorlar. 🧐 Gitmek istediğin destinasyona özel turlar düzenleyen daha butik firmalara da bakmanı öneririm, bazen çok tatlı seçenekler çıkıyor. Şimdiden şahane bir tatil seni beklesin! ✨✈️
Cevap
8Cevap
Ben Jolly ile gitmiştim memnun kaldım
Mesaj kutunuz orada ama kapalı ulaşamamak görüpte kapılmak ve ona ulaşamamak duygusu bazen en kötü şey
setur, etstur, prontotour
rica ederim ne demek bir konuda desteğe ihtiyacın olursa seve seve yardım etmek isterim.
Nereye gitmek istiyosun
Zafer Turizm
Çoğu güvenilir de vize sorunu var
Kapalı hanımefendi @_eis1
Çoğu aynı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?