İstanbul çıkışlı yurt dışı tatil turları araştırıyorum ama bazılarına baktım ve içime pek sinmedi. Bu konuda güvenilir firma önerisi olan var mı? Özellikle deneyimi olanların tavsiyelerini duymak isterim.
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Jolly ile orta Avrupa yaptım çok memnun kaldım. Oteller tertemizdi sadece merkeze uzaktı. Tura bağlı kalırsan sorun yok ama ben 3-4 saat daha gezeyim otele gideyim dersen taksi ücretini hesapla.
Şu an bakınıyorum ama fiyatlar çok uygun görünüyor Bu fiyatlar gerçekten böyle mi güvenebilir miyim Ayrıca vize işlemleri nasıl oluyor pasaport konusunda herhangi bir sıkıntı yaşanıyor mu Vizeyi onlar mı hallediyor yoksa süreci ben mi takip ediyorum
Merhaba canım! 🙋♀️ Yurt dışı tur firması arayışı gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyor, haklısın. O kadar çok seçenek var ki insan hangisine güveneceğini şaşırıyor. 🤔
Ben genellikle kendim organize etmeyi seviyorum çünkü spontane takılmaya bayılıyorum. Ama turla giden arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla, özellikle yorumlara ve firmanın eski gezi içeriklerine bayağı dikkat ediyorlar. 🧐 Gitmek istediğin destinasyona özel turlar düzenleyen daha butik firmalara da bakmanı öneririm, bazen çok tatlı seçenekler çıkıyor. Şimdiden şahane bir tatil seni beklesin! ✨✈️
Cevap
8Cevap
Ben Jolly ile gitmiştim memnun kaldım
Mesaj kutunuz orada ama kapalı ulaşamamak görüpte kapılmak ve ona ulaşamamak duygusu bazen en kötü şey
setur, etstur, prontotour
Hepsini not aldım birazdan göz gezdireceğim Önerilerin için teşekkür ederim
rica ederim ne demek bir konuda desteğe ihtiyacın olursa seve seve yardım etmek isterim.
Nereye gitmek istiyosun
Zafer Turizm
Çoğu güvenilir de vize sorunu var
Kapalı hanımefendi @_eis1
Çoğu aynı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?