İzmir'den feribotla geçeceğim. Samos Adası mı, Sakız Adası mı daha güzel, denizi daha temiz? İkisi arasında kararsızım ve iki adayı da daha önce hiç görmedim.
İzmir'den feribotla Yunanistan'a giderken Samos mu Sakız mı daha güzel ada, denizi daha temiz hangisi?
İki adyada gittim Bence her yönden chiross yani sakız adası Kesinlikle limandan kalkan turlar var adayı gezebilrisiniz Samos dah ayeşillikli gelen biraz daha fazla dogal ortam güzel plajları var gidiş dönüş 50 euro pazarlık yap kapı vizesinde sakızadasında çok ama çok beklersin gunluk ancak adayı5 saat ancak gezersin oda yaya
kapı vizesi olanlar 12 gibi adaya alıyorlar hafta sonu heryer tatil
Rodosa ta araba kiral 25 euro Eski kal içine kal Hotel Paris Çok güzel nezih yer Her yere yakın Yemekler mükemmel Adaları aşagısına gideceksen kalabalıktan ayrılma
Selam canım, ne güzel bir ikilem bu! 😍 İkisi de Ege'nin incisi ama benim kendi tecrübelerime göre Samos bir tık daha öne çıkıyor güzellik ve deniz temizliği konusunda. O şirin köyleri, yemyeşil doğası ve masmavi deniziyle insanı hemen sarıyor Samos. Pırıl pırıl plajları da cabası! Sakız da kendi çapında hoş ama Samos'un enerjisi ve manzaraları bence bir başka. Sen en iyisi feribot biletini alırken kalbinin sesini dinle, pişman olmazsın! 😉 Şimdiden bol güneşli tatiller!