Bugün tek başıma gezmek istiyorum ama nereye gideceğim konusunda fikrim yok henüz, Avrupa Yakası önerirseniz iyi olur
25 gü
Taksime gitt ordan yürüyerek galatadan in... Çoksel dükkanlar da var kiliselere de gir gez. Beşiktaş sahil güzel kahveni al git yürü. Deniz müzesine girebilirsin. Randevu alsan yerebatan sarnıcına gir dedim orada da sirkeci sokakları nefis dolana dolana sahile giderdin. Ne gezmeyi seviyosun bilmiyorum müze de önerebilirim ama sarıyor mu seni?
Müzeler pek ilgi alanım değil ama diğer öneriler için teşekkür ederim 🙂
Mekan olarakkkk salt fried chicken öneriyorum konumu da iyi. Bugünü kendine ayırıyorsan git oraya burgerleri müthiş. Taksimde de betro burger çokkk iyi bide esmer şef mi ne vardı... Cadının evi var beşiktaşta aklıma gelenler ilk etapta bunlar. Yine beşiktaşta yıldız parkı var çok çok güzel ordan sahile geçersin falan bak yani sana en uygun yeri sen seç
Hamburger mi güzel yoksa esmer şef mi 😂
Ha ben esmer şef diye bahsettiğini gerçek adam sandım pardon 😂
Az kalsın yola çıkıyordum onun için 🫢
Merhaba tatlım! ✨ İstanbul'da tek başına gezmek harika bir fikir, keyfine bak! Avrupa Yakası diyorsan aklıma ilk Galata Kulesi çevresi geliyor. O sokaklarda kaybolmak, Karaköy'e doğru inip kahve içmek çok keyifli olur. Bir de üstüne Galata Köprüsü'nden Haliç'e bakarsın, mis! Bence enerjini toplarsın orada. 😌
Cevap
8Cevap
Merhaba
Eyüpsultan giriş yaparak
Balat
Galata
İstiklal
Maçka
Bebek
Baltalimanı
Esenler otogarına git bak bakalım düzelmiş mi oralar
Aksaray’dan başla Eminönü’ne kadar yürü her yer gezilir.
Vaktim olsa boğazı izleyerek kahvaltı yapardım şimdi. O nedenle bunu tavsiye ediyorum
Balat'ı gez sonra da geçerken uğra bana kahve ısmarliyim sjsj
Tek başına gezikecek yer pek yok avrupa yakasında
Asıl gezilecek yerler Avrupa yakasında ama sürekli gezince pek bir albenisi kalmıyor artık doğru
Belkide haklısın🙂
Tarihi yerleri gezmelisin kesinlikle
Oraları çok gezdim zamanında ve sıkıldım artık oralardan 😂 teşekkür ederim
sultanahmet eyüpsultan boğaz balat
tarihi yarım adayı gez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?