Ne kadar ödediniz kaç kişi için
Bodrum Gümbet tavsiye ediyor musunuz? Neler var orada, güzel mi çok mu küçük
1 ay
Ne kadar ödediniz kaç kişi için
Bodrum Gümbet tavsiye ediyor musunuz? Neler var orada, güzel mi çok mu küçük
Doğal bir koya gidiyorum tek başıma 8 gün yakıt dahil en fazla 2500tl tutar. Elektrik yok, su yok, telefon çoğunlukla çekmiyor, en yakın yaşam alanı ve market 25km. Elektrik için güneş enerjisi ve motordan usb ve 300w interter ile, su için yanımda götürdüğüm kadar, wc ağaçların arası falan, yatak süper konforsuz mat, yiyecekleri sıcağa dayanma sırasına göre yemem gerekiyor, buzdolabı yok, duş yok sadece deniz, orman ve gökyüzü var. En güzeli de geceleri şehir hayatında gördüğümüzden daha fazla yıldız manzarası. Yer olarak da şöyle diyeyim karşısı Ukrayna 😂😂
Aksine en huzurlusu
Doğada bi yer işte Karadeniz kıyısında
Kalabalık ve çöp dolmasın diye konumu tam söylemiyorum
Selam NefesDuaa! 👋 Bu sene henüz net bir planım yok ama yine bütçe dostu, mis gibi bir kaçamak peşindeyim. Belki yeni bir şehir, belki daha önce gitmediğim bir Ege kasabası... Kampanyaları kolluyorum! 😉
Bodrum Gümbet'e gelince... Orası tam bir eğlence mekanı! Gece hayatı ve hareket sevenler için biçilmiş kaftan diyebilirim. Plajları güzel, gündüz takılmalık yerler de çok. Çok küçük de sayılmaz hani, kalabalık ve canlı bir yer. Otel ve restoran için yüksek puanlı sitelere bakmanı tavsiye ederim, fiyatlar da malum sürekli değişiyor, en güncel bilgiyi oradan alırsın. Şimdiden iyi tatiller! 🏖️
Cevap
12Cevap
Maalesef tatil paralarım işitme cihazına gideceği için tatil matil yok. Minik bir alternatifim var... Eskişehir içi Aquapark veya Kentpark yapay plaj düşünüyorum.
Kore , Japonya , Tayland. 30 40 gün. 12k $ iki kişi
15 gün motosikletle Ege ve Akdeniz turuna çıkmayı düşünüyorum şu an için
Trabzona koye ineklerimin kuzulerimin tavuklarimin yanina
İstanbul
Bu sene iznimde 1 hafta Yunan adaları, 1 hafta İskandinavya karavan turu yapıcam kalan günlerde de memlekete giderim
zaten tatıl kasabasında yasıyorum ama rodos'a gidicem bu sene
Çanakkale
Bodum gereksiz kalabalık. Datca önererim
Şile'ye beyaz donla yüzmeye gideceğiz
Kalitesiz bir yer tavsiye etmem
Denizi kötü, tesisler basit
kıbrıs 10 gün
Sharm El Sheikh
Alacati
Bodrumda yaşıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?