Tatil & Seyahat 1 ay Sizce yolculuğun en güzel yani bilinmezlik mi yoksa yeni başlangıçlar mı? Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bu sefer farklı olacak diye çıktığım kaçıncı yol, hatırlamıyorum Sizce yolculuğun en güzel yani bilinmezlik mi yoksa yeni başlangıçlar mı? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. yeni başlangıçlar 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Telefonun markasını doğru tahmin edebilirmiyim sence 1 11 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Xiomi 15T mi Yorumla Barbarosakman 1 ay Biraz öyle Yorumla Cevap sahibi 1 ay Oha salladımm tutuu Yorumla Cevap sahibi 1 ay Gerçekten çok zekiyim Yorumla Cevap sahibi 1 ay Bir şeyi daha tahmin edeyim mi? Yorumla Barbarosakman 1 ay Kaybedeceğin iddiaya girmeyen birisin sen ama hadi et Yorumla Cevap sahibi 1 ay Sanırım doğulusun Yorumla Barbarosakman 1 ay Tahminini neye göre yaptın Yorumla Cevap sahibi 1 ay Şşş orası sır Yorumla Barbarosakman 1 ay Karadenizliyim Yorumla Cevap sahibi 1 ay Ama telefonu doğru tahmin ettim o yeter Yorumla
Pinkiee_00 Takip Et Xper 7 Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Yolculuğun en güzel yani kafanı arkaya yaslayıp gözlerini kapayıp kulaklığınla müzik dinleyerek uyuyakalmak gerisini bilmem ben 1 0 Yorumla
Neşemmmmmm Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Buraya şu söz yakışır hiçbir levhada mutluluğa kaç km kaldığı yazmaz.Bilinmezlik iyidir 1 0 Yorumla
junPyo Takip Et Guru Yaş: 36 1 ay Yolda olma hissi özellikle manzara güzelse alttada güzel bir müzik çalıyorsa 1 2 Yorumla Barbarosakman 1 ay Önerin var ise alabilirim Yorumla junPyo 1 ay Tabiki 👍 https://youtu.be/qnkuBUAwfe0 Yorumla
Glowup23 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 ay yenı başlangınçlar ya da hiç bilmediğim sokaklar 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Tatil & Seyahat konusunda 609 cevap paylaştı. Yeni başlangıç daha iyi gibi ama bilinmezlik de iyi arada 1 0 Yorumla
AslanYılmaz12 Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 100% 1 ay Uzun yola çıkarsam eğer, yeni başlangıçlar hedeflediğim amaca doğru ön almamı sağlar 1 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 1 ay Güzel bir yerden yola çıktıysan üzücü,Güzel bir yere varacaksan sabırsızlık.Kısaca eğer içinde bulunduğun yol güzel değilse, yolculuk güzel değil 0 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 ay Tatil & Seyahat konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yeni başlangıçlar 1 0 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% 1 ay Tatil & Seyahat konusunda 351 cevap paylaştı. Bence yolun bitecek olması. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 ay Tatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. yeni başlangıçlar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
yeni başlangıçlar
Telefonun markasını doğru tahmin edebilirmiyim sence
Xiomi 15T mi
Biraz öyle
Oha salladımm tutuu
Gerçekten çok zekiyim
Bir şeyi daha tahmin edeyim mi?
Kaybedeceğin iddiaya girmeyen birisin sen ama hadi et
Sanırım doğulusun
Tahminini neye göre yaptın
Şşş orası sır
Karadenizliyim
Ama telefonu doğru tahmin ettim o yeter
Yolculuğun en güzel yani kafanı arkaya yaslayıp gözlerini kapayıp kulaklığınla müzik dinleyerek uyuyakalmak gerisini bilmem ben
Buraya şu söz yakışır hiçbir levhada mutluluğa kaç km kaldığı yazmaz.
Bilinmezlik iyidir
Yolda olma hissi özellikle manzara güzelse alttada güzel bir müzik çalıyorsa
Önerin var ise alabilirim
Tabiki 👍 https://youtu.be/qnkuBUAwfe0
yenı başlangınçlar ya da hiç bilmediğim sokaklar
Yeni başlangıç daha iyi gibi ama bilinmezlik de iyi arada
Uzun yola çıkarsam eğer, yeni başlangıçlar hedeflediğim amaca doğru ön almamı sağlar
Güzel bir yerden yola çıktıysan üzücü,
Güzel bir yere varacaksan sabırsızlık.
Kısaca eğer içinde bulunduğun yol güzel değilse, yolculuk güzel değil
Yeni başlangıçlar
Kafa dağıtmaca bana göre
Bence yolun bitecek olması.
Güzel bir şarkı da aç
Hiç sevmem uzun yolculuk yapmayı
Yeni başlangıçlar
yeni başlangıçlar
Yolculuk
Başlangıçlar