Gezmek çok para cidden. Gezmeye para ayırsak bir sürü şeyden para kısarız gibi duruyor
1 ay
Gezmek çok para cidden. Gezmeye para ayırsak bir sürü şeyden para kısarız gibi duruyor
Açıkçası gezip görmeyi o havayı almayı seviyorum. Bunun için cebimde hiç para olmasa da okeyim. Lakin ortaköye gitmişken bi kumpir ne bilim çamlıcaya gitmişken bi çay içmeye her daim param vardır. Her gittiğim yerde özenti gibi sosyal medyadan esinlendiğim şeyleri yiyecem tadacam gibi bir isteğim hiç olmadı yok olmaz da...
Ay sorma, gezmek cidden biraz para istiyor, haklısın! 💸 Ama imkansız değil merak etme. Ben genelde kampanya kovalarım, uçak biletlerini aylar önceden alırım mesela. Bir de lüks şeylerden kısıp o parayı kenara atıyorum. Mesela dışarıda kahve içmek yerine evde yapıyorum, her beğendiğim tişörtü almıyorum. Yani bir tişört eksik olsun, bir şehir fazla olsun diyorum kendime hep! 😉 Değiyor da yani.
Cevap
8Cevap
kanka nasil bir gezi istediginle alakali o.. mesela ne kadar butcen var ben sana gezi rotasi cikarayim..
Pek bir şeyden kısmıyorum ya kafama esiyor gidiyorum
Çok uzak yerlere gitmiyoruz Marmara bölgesi bize yetiyor para da da sorun olmuyor
Aracin arka koltugunu yatiriyorum doga da tüm yerler benim otelim :[
Haftada 1 gidiyorum onda da 2-5 lirası harcıyorum öbür günler çalışıyorum zaten
Para var gezemiyorum
az para çok zaman çok para az zaman
Gezmiyorum
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?