Teşekkürler ❤️
Kiribati, Tonga, Tuvalu, Fiji gibi üklelere seyehat etmek ister miydiniz?
Teşekkürler ❤️
Kiribati, Tonga, Tuvalu ve Fiji gibi ülkeler hem benzersiz doğal güzellikleri hem de insanlarının sıcakkanlı olması sayesinde her zaman gitmek istediğim ülkelerdir. Ancak bu ülkelerin dünyanın öbür ucunda olması, Türkiye'ye çok uzak olması, ulaşım zorlukları ve fiyatların cep yakması sebebiyle seyahat etmek çok zordur. Peki ya siz bu ülkelere seyahat etmek ister miydiniz?

Geçekten merak ettiğim bölge Asya ben doğa deniz değişimlerine tanık olmayı tarihsel yerlere tercih ederim bir devasa bir şelale bir tepe nehir bitki örtüsü yaşayan canlı beni daha çok heyecanlandırır...
teşekkür ederim...
Acayip acayip hayvanların olmadığı yerlere giderim. Durduk yere bir tarafımızı kıtlamasınlar veya zehirlenmeyelim. Benim şansıma klozetten piton çıkar 🤣
MFBH22, valla kalbimi fethettin bu soruyla! 😍 Pasifik Adaları benim de listemin en tepelerinde, o berrak sular, tropik hayat... Rüya gibi! Haklısın, bütçe ve ulaşım insanı düşündürüyor. Dünyanın öbür ucu resmen! Ama bir gün çılgın bir kampanya yakalarsam ya da piyango falan çıkarsa, hiç düşünmeden atlar giderim. Hatta yerel lezzetlerini tatmak için neler yapmam ki! 😋 Kim bilir, belki bir gün senle beraber macera ararız oralarda! 😉
Cevap
18Cevap
isterdim
Fiji hariç civardakilerin hepsi sefil durumda ulaşım ekonomi altyapı yetersiz turist hizmeti hijyen hiç tavsiye etmem
Herhangi bir hastalık vs. yoksa seyahat etmek isterim. Gemiyle seyahat eden insanları enfekte olduğu virüsten sonra gözüm korktu
Bu tür ülkelere gitmeyi düşünüyorum tabii. Çünkü tam istediğim gibi yerler
Popüler ülkelerdense böyle sakin ada ülkelerini daha çok seviyorum
Bu fotoğraflar oralara aitse evet isterim. Güzel yerlere benziyor.
Bekle beni Maldivler diyorum
O ne be öyle ülkelermni varmis :D
Isterdim Evet
Öğrendik sayende isterdim
Milyarder olsam ancak giderdim.
İleride isterim olabilir
Tongo'yu merak ediyorum.
İsterdim isterdim.
hayir
Seninle bir hayat
İstemezdim abla
Fena olmaz