En az 15 kez gittim üstelik stajımı orada yaptım ama İstanbul'dan nefret ediyorum. En güzel yerlerinden birisinde, Florya'da kalmama rağmen İstanbul'un kalabalığı, trafiği, nemi ve diğer her rezilliği çekilmez. Çok az nüfuslu (20k) yerde doğdum büyüdüm ve insan kalabalığından nefret ediyorum. Sırf bu bile İstanbul'u benim için "itici" yapan ve yaşanmaz yapan en büyük etmendir.
Milyonlarca insanın samimiyetsizliğinde kendimi yalnız hissediyordum. Doğup büyüdüğüm yerde herkes birbiriyle konuşur selam verir herkes birbirini tanır kollar falan. Sevmiyorum İstanbul'u kısacası.
Ha manzarası osu busu olabilir ama bir şehirden nefret etmemem için manzarasının iyi olması yetmez :)
Çok defa. Ama ilk gittiğim senenin yeri ayrıdır. Sene 2011 olması lazım sabaha karşı varmıştık 5 gibi gözümü harem otogarda açmıştım deniz ve o atmosfer an rüya gibi gelmişti.. 😄
O fotoğraflar aşırı güzel olmuş kız, boğaza aşık olma level 999 😍 İstanbul’da okuyorum ben, 3 senedir resmen gezenti kontenjanından takılıyorum 🚶♀️🎭 İlk kez geldiysen vapur, Galata, Kadıköy üçlüsünü turlamadan dönme. Bir gün de Moda’da gün batımı+kahve kombini yap, “ne güzelsin İstanbul” hissi direkt kalbe işliyor 🎶🌇
Evet gittim hatta bi dönem İstanbul'da yaşadım. Daha geçenlerde de gittim trafik kalabalığını ulaşım zorluğunu saymazsak İstanbul bence muhteşem güzellikleri tarihi olan bir şehir
orada yaşadığım icinmi bilemem ama gerçekten görülmesi gereken bir şehir iki kıtayı birleştiren tek şehir tarihi dokusu boğazı mukemmel gören manzaraları say say bitmez