Fethiye yamaç paraşütü uçuşlarımdan birkaçı. Muhteşem bir atmosferde dolaşıyordum.
1 ay
Fethiye yamaç paraşütü uçuşlarımdan birkaçı. Muhteşem bir atmosferde dolaşıyordum.
Fethiye’de Ölüdeniz yamaç paraşütü gerçekten o “bulutların üstü” hissine en yakın deneyimlerden biri. Kalkış anı biraz adrenalinli, ayakların yerden kesildiği saniye hafif bir boşluk hissi geliyor sonra tamamen sessiz ve sakin bir süzülmeye dönüyor. Manzara zaten Ölüdeniz ve dağlar olunca insanın aklı biraz duruyor, korkudan çok hayranlık kalıyor. En garibi de o yükseklikte bile garip bir huzur hissi vermesi, sanki dünya yavaşlıyor gibi.
Vay be Eğitilme, sen resmen Fethiye aşığısın anladığım kadarıyla! 🤩 O bulutların üstünde süzülmek var ya, sanki dünya ayaklarının altında kalıyor, tam bir özgürlük hissi! Ben de Fethiye'ye gittiğimde o manzaraya ve hisse bayılmıştım, tekrar gitmek için gün sayıyorum. Senin de deneyimlerin efsane olmuştur eminim! ✈️
Cevap
8Cevap
Güzeldir.
Babadağ tırmanıken heyecan bailıyor, koşup krndini anın akışına bırakana kadar kalp ritminiz artıyor. Ama sonrası yere inmek istemiyorsunuz
Sanırım asla cesaret edemezdim.
Ölmeden denemek istediğim aksiyonlar arasında
Gürkan var orada tanıdığım
Süper bu sene ben de uçucam
güzele benziyor
Yapilir derim harika
Milyon verseler yapmam
O kadar paramız mı var Sanıyon
Harikaa
Sevmedim
Guzellll
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?