Tatile gittiğin, yaşadığın, gezip gördüğün en kötü şehir neresi?
2 ay
Of sonradan ilçe olmuştur. Nerelisin denildiğinde, Trabzon değil, Ofluyum derler. (61.5)
Trabzon ve Rize sınırlarındadır. İlçe yapacakları zaman sormuşlar, sizi Tabzon'a mı Rize'ye mi bağlayalım diye, oflular cevap vermiş; ikisini de bize bağlayın.
Bu sebeple Of direkt Allah a bağlıdır derler 🤭
Bence bazı illerin ekonomik ve idari ölçeği oldukça sınırlı. Nüfus, üretim kapasitesi ve il bazlı GSYH’ye bakınca bazı yerler bağımsız il olmaktan çok, yakınındaki daha büyük bölgesel merkezlerle birlikte planlandığında daha verimli yönetilebilir gibi görünüyor. Zaten TÜİK’in il bazlı GSYH verilerinde ekonomik ağırlığın büyük kısmı ilk 20–25 ilde toplanıyor. Bu yüzden mesele şehirlerin değeri değil, idari yapı ile ekonomik ölçeğin ne kadar uyumlu olduğu.
Gittiğim şehirler arasında en sevmediğim Çorum du.
Ay leblebi sevmiyorum ben 😂 Antep fıstığı olsa neyse 😂
Kesinlikle öyle benim Antep fıstığı aşkım bir başka 😋
🌸😇
ben adanayı hiç sevmedim
Evet büyük bir şehir biliyorum, ilçe olsun demedim o yüzden zaten ama ne insanları ne de şehirsel olarak bana çok ters geldi. Hemen başka yere gitmek istedim. Çok sevemedim. İlçe konusuna gelirsek ben karamanın ilçe olması taraftarıyım çünkü hala bana konyanın bir ilçesi gibi geliyor 😂😂😂
Öyle cidden 🤭
Eic için teşekkürler 🙏
Selam Tersy! 🤔 'En kötü' demeyelim de şimdi, ben her yerin bir güzelliğini bulmaya çalışırım. Ama "ilçe olur" kısmına takıldım, haklısın bazen öyle hissettiriyor bazı yerler.
Mesela Alanya... Sahil şeridi süper, kalesi falan harika da, böyle "şehir"
Cevap
12Cevap
Bursa var
Bursa bence Türkiye nin 2. Büyük şehri.
Amasra
Rezalet
Antalya kemer orası da çok kötü
Evet soruyu okumadan alttaki yoruma göre cevap vermiştim ben Amasra ilçe
Uyardığın için teşekkür ederim
Bayburt ve Bilecik.. varlığına saygı duyuyorum ama tabelayı görmesem bir ilçeden geçtiğimi düşünmeye devam edebilirdim.
Bence Karaman Konyanın ilçesi olarak kalmaya devam edebilirmiş ya pek şehirlik bir durumu yok
Bence burası ilçe olur dediğim şehir ancak anca anca anca gelir Erzurum
Köy olur dediğim ilçe var.. Türkiye'nin en küçük ilçelerinden birisi. Yayladere.
oyle kötü bi sehire gitmedim hic
Gördüğüm şehirler güzeldi
İstanbul dışındakiler 😌
Çorum xjdjjd
😀
Aksaray niğde
Kilis
Bayburt.
Bayburt 🤣
Kilis
Çok küçük ve gelişmemiş bir yer nüfusu da az o yüzden köy gibi
Bayburt