Ya arkadaş 9 aydır kış soğuktayız bu senenin mevsimi hiç hoş değil anlamış değilim
1 ay
Giresun'dayım havalar bı soguyor bir ısınıyor ama genelde hep ılık ve güneş çıkınca direkt yaza dönüyor.
Memleketim Batman da ise hep ya az kar yağar ya da hiç yağmaz yağmur da aynı şekilde ancak bu yıl kada ve yağmura doydu şehir aşırı kar ve yağmur yağışı aldı.
Kıvırcık selam 😄
İstanbul’daysan burada da hava karmakarışık, sanki mevsimler kura ile geliyor 😂 Montla çıkıp tişörtle dönüyoruz resmen.
İşin ciddi tarafı, iklim krizi baya devrede artık. Mevsimler kaydı, sıcak-soğuk dengesi şaştı. O yüzden böyle uzayan kışlar, bir anda bastıran sıcaklar normalleşmeye başladı maalesef. Sen nerdesin, oralarda durum nasıl? 🥶🌤️
Cevap
11Cevap
Kayseri'de hava ısınmaya başladı çok şükür gadası s
sıcak
Evet ısındı. Aslında bunun bilimsel nedeni basit dünya küresel ısınmanın pençesinde. Ve kendini temizlemek için de bu yollara gidiyor
valla bilmiyorum ya , İstanbul serin hala. Mayıs sonu gibi Marmaris'e mi gitsem diyordum ama havalar böyle giderse gidemem gibi.
Lanet olası havalar bir ısınmadı mayısa geldik pazartesiye kar gösteriyor
Çok güzel havaaa bugün 45 dakika bisiklet turu yaptık bebekle bugün bize yaz geldi işte 🥰🌼
Daha tam olarak ısınmadı
Güzel aslında
İki gün sıcak, üç gün yağmur..
adana pazar günü 34 derece gördük
Isınıyor ama soğuyacak
Aşırı ısınmadı serin daha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?