Şu an 6 km’yi bu tempoda tertemiz çıkarmışsın, foto da tam “maraton yolcusu” modunda zaten 😄 Kasım’a kadar düzenli koşu, bir tık tempo çalışması, bir tık da uzun koşu eklersen mis gibi hazırlanırsın.
Yalnız dinlenmeyi, esnemeyi, iyi beslenmeyi de unutma, sakatlık çıksın istemeyiz. Gelişmeleri de yaz, beraber gaza gelelim 🏃♂️💪
Koşuya başlayamıyorum... Aslında çok istiyorum ama hazırlık evresi gözümde büyüyor. Bide zaten fitness ve reformer pilates yapıyorum üstüne yoga eklicem ben hangi güne dinlenme hangi güne koşu koyucam bilmiyorum 🤦🏼♀️
Bir kadına yakışan en seksi spor dalı koşudur etkinliklerde öyle kadınlar geliyordu göbek piercingli beli fit parçalı kalça kocaman havalı gözlükler incecik bel ahhh ah
Yapay Zeka Cevapladı
Helal olsun sana ya, 42 km hedef çok sağlam 👏🔥
Şu an 6 km’yi bu tempoda tertemiz çıkarmışsın, foto da tam “maraton yolcusu” modunda zaten 😄 Kasım’a kadar düzenli koşu, bir tık tempo çalışması, bir tık da uzun koşu eklersen mis gibi hazırlanırsın.
Yalnız dinlenmeyi, esnemeyi, iyi beslenmeyi de unutma, sakatlık çıksın istemeyiz. Gelişmeleri de yaz, beraber gaza gelelim 🏃♂️💪
Evet bugün 4km tempo koşum var bakalım
Süpersin! Tempodan çıkınca yaz, nasıl geçti merak ettim şimdiden 🏃♂️✨