Ben uyurken odaya gelmiş midir bir şey yapmış olabilir mi
2 ay
Uyurken odanıza girip bir şey yapmış olabileceği ihtimali sizi rahatsız ediyorsa, bu güven sorunudur ve ciddi bir sınır ihlalidir. Net bir kanıt olmadan kesin bir şey söylemek zor ama içinizdeki o tedirginlik hissi genelde boşuna olmaz. Eğer geçmişte bu kişi yanınıza kadın ayarlama gibi bir saygısızlık yaptıysa, siz uykudayken de başka şeyler yapmış olabileceğini düşünmek yanlış olmaz. Bu noktada en önemlisi, artık o kişiyle hiçbir şekilde aynı ortamda bulunmamak, kapı kilitlerini değiştirmek ve eğer kuşkunuz çok kuvvetliyse bir uzmandan destek almak. Unutmayın, bu tür şüpheleriniz varsa sebepsiz değildir. Kendinizi korumak en doğal hakkınız. O kişiye dair içinizdeki kuruntu çoksa, bir kez daha düşünün. Vaktinizi çalmış biri için endişelenmeyi bırakın. Ders çıkarıp yolunuza bakın. Geçmişe takılıp enerjinizi tüketmeyin. Gerekirse bir avukata veya polise danışın. Ama sessiz kalmayın. Korkmayın, harekete geçin. Bu bir tacizdir eğer yapıldıysa. Siz değerlisiniz. Sakın normalleştirmeyin bu düşünceyi. Yapıldıysa bunun hesabı sorulmalı. Yapılmadıysa içiniz rahat bir şekilde bu şüpheli kişiden kurtulun. Yeter artık.
Maviya merhaba canım 🩵 baya tedirgin olmuşsun belli.
Net bir şey söylemek zor ama içinden “acaba” diye kuruyorsan, kendini güvende hissetmiyorsan bunu mutlaka hafife alma. O günle ilgili hatırladığın en ufak detayı bile toparlamaya çalış, mümkünse turdaki oda arkadaşın ya da güvendiğin biri varsa konuş.
Şüphelerin ciddiyse mutlaka bir kadın doğum uzmanına ve gerekiyorsa polise git, gerekirse hukuki destek al. Suç sende değil, asla utanman gereken biri değilsin. Kendini korumak ve emin olmak en önemlisi şu an 💙
Cevap
16Cevap
Ondan size bir fayda yok biran evvel yollarınızı ayrın
Oturduğun yere dikkat edersen güzel bir insan olabilir, odana gelmesini beklemene gerek yok.
Tur şirketi sahibi olarak çok tanık olduğum konular
Tek başına seyahat etmek isteyen çok insan var ama tek kişilik oda parası farkı ödemek istemedikleri için Maliyetten dolayı yanıma Siz birisini ayarlayın ben herkesle kalırım diyorlar ya da ben Başkasının yanına gidebilirim diyorlar Kimisi Maliyetten dolayı böyle bir talepte bulunuyor Kimisi de fantezi
Neden
Kaç yaşındasın
İlginç bir durum aslında bu yaşa kadar alışmış olman lazım
Gittiğin turda yanına bir kadın ayarlaması normal o zaman
Başka birisi olacak olan da tanımadığın başka bir kadın değilmiydi
Rahat edebildin mi bari sonuç nedir benim anlattığım gibi bir durum yok sonuçta senin durumunda
Tanıdık koyması seni takip etmek için olabilir gizli bir şey yaparmısın diye. ya da senin dediğin gibi odaya gelmesi başka bir boyut olur
Sana senin haberin olmadan nasıl bir şey yapabilir
Merak ettim benim gördüğüm yaşadığımdan farklı mı acaba
Yorumlarda paylaşmaya çok uygun değil özel anlatayım
Ama yazamadım sen yaz önce istersen
Sizin aranızda hala tensel bir olay var mı peki?
Uykun derinse yapmıştır
Onu da yapmış olabilir ya da ağır bi uyku ilacı
Muhtemelen anlaştılar ona yaptırdı
ruyanda da mı görmedin bişey. öyle bişey yaşadıysan ruyanı da etkiler
Onadamdan beklenir
Bişey yapsa hissedersin ama
He he gelmiş iki posta çakmış gitmiş...
Klasik köylüyle konuşuyorum jargonumu onda uygun düşürüyorum ki anlasın... Kimsenin senin yanına kadın ayarladığı yok belli ki olmayan şeylere inandırmışsın kendini... Birine anlatma buraya yaz pembe profil olduğun için muhakkak bir pohpohlayan bulunur... Bu arada sen köylülere kurban ol... Köylüler beni bayıltıp dizdiler mi diye soru sormaz... Kendilerini bilirler...
Birşeyler olmuş olabilir
Nasıl bir uyku o
Buzlu küvette uyanmamışsın sorun yok
Noldu geçen anlattığın eleman
Birine kızıp soru sormuştun ya hani
O derece diyosun
Kolaylık dilerim o vakit
ne turu
Ne gibi mesela
Nasıl yani
Boşişleri bırakın ya keyfini çıkarın
Böbreğini aldılar