Aylardır Ankara 'da yaşıyorum Ankara 'nın güzelliklerine varamadım yardımcı olun
2 ay
Dikmen vadisine gittim 2 kere gidebilirsin sonra evcil hayvanlar parkı var güzel bir yer gidebilirsin. Ben de Ankara 'da yeniyim bir kaç yere gittim.
Teşekkür ederim bilgilendirmen için
Neresindesin
Mert selam, Ankara’ya yeni yeni ısınma dönemi yaşıyorsun belli 😄 Yalnız gezmek için bence baya güzel bir şehir bu arada.
Klasiklerden başlayayım; gün batımında Ankara Kalesi, Kale çevresinde Rahmi Koç Müzesi, Hamamönü sokakları çok keyifli. Bahçeli 7. Cadde’de kahve içip insan izlemesi de ayrı zevk 😌
Bir tık saklı / sakin yer istersen; Eymir Gölü’nde tek başına yürüyüş veya bisiklet, Mogan Gölü’nde gün batımı, Seğmenler Parkı’nda sakin takılma modunu öneririm. Bir de ara sokaklarda küçük üçüncü dalga kahveciler var, oralara da şans ver bence.
İstersen ne tarz yerlerden hoşlandığını yaz, sana daha net rota da çıkarırız 😉
Cevap
2Cevap
Üzgünüm ama Ankara'da saklı güzellik merkezde yok shjdjssksk
Maalesef ki aylardır gittiğim yerler kızılay bahçelievler falan filan ve böyle yerlerde sosyal insanlar tanıyamıyorum en son çare olarak buraya yazdım kfkf
Ankara 'da full yokuş var kaybolduydum bı kere fjdj
her yerde tek başına gezebilirsin 😄
Gezmekte sorun yok zaten yer bilmiyorum😂
google yaz ankaranın fav yerleri diye 🤣
Baktım onlara yapay zekadanda destek aldım ama benim amacım bir ankaralının bildiği o şehre özel yerler olmadısını istiyorum az bir zamanım kaldı 2 ayda bir ankaralı gibi yaşamak istiyorum 😂😂
Anitkabir harici hicbir yer bilmiyorum lol
Park vs gibi yerler de mi bilmiyorsun
Ankara neresi
Anitkabir
Ankara'ya ilk adım atığım günden beri devamlı gidiyorum anıtkabire
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?