İş başvurusunda bulundum kabul ederlerse Konya'dan çalışmaya gideceğim ev filan da tutmak gerek tabii muhafazakar birine hitap eder mi yaşanılabilir bir yer nasıl yer
2 ay
İş başvurusunda bulundum kabul ederlerse Konya'dan çalışmaya gideceğim ev filan da tutmak gerek tabii muhafazakar birine hitap eder mi yaşanılabilir bir yer nasıl yer
Cevap
14Cevap
güzel şehir
Sen kendine mukayyet olduğun sürece sorun yok.
Daha muhafazakarların olduğu semtlerde ev tutmaya çalış.
Evet tam onlari arastiriyordum acıbadem hastanesine yakın olmasi gerek
Olursa insallah
Aminn
Muhafazakar birine hitap etmez, dışarı çıktığında mini etek sutyen şort, üstsüz parkta gezen erkek arkadaşlar görebilirsin
Erkek bide 🙄
çok fazla yürüyüş ve spor alanları var, bazen üstsüz arkadaşlar görebilirsin
Yuruyus ve spor alani beni mutlu eder evde spor yapmaktan sklmistim. Digerleri de ilgilendirmez napim
park bahçe çayır çimen çok fazla ve büyükler sıkıntı yaşamazsın
Ooo tam Sağcılar için bir yer... Her türlü dini etkinlik yapılır 🤣😅
O derece yani tüh ya
Hmmm cok benlik bir yer degil o zaman niye oyle pis bi yer ki
Bence de iyi karar olur
10 çeşit muhafazakar var sen hangi sınıftasın
Ben sadece muhafazakarim cesidini bilmem
Sorun yasamazsin
Neyi merak ediyorsan sorabilirsin konyadayım doğduğumdan beri. Dilersen gizliden çıkayım sohbet ederiz konya hakkında bilgi veririm vs.
Ben Konyaliyim zaten tesekkurler
Konyalıysan niye soruyorsun 😅
Kardesim sen neyin kafasjni yasoyorsun
Harika bir şehirdir net.
Akp li abim donsuz gezdiklerini söylemişti
Şaka mı yapiyorsunuz gercek mi
Sesli güldüm 🤣
Sapiptmis bir topluluktan hersey belkenir gulmeye devam edebilirsinjz. Akp ne alaka burada siyasetlik bi durum da yok chp li abin olsa ne olacak uzar gider bu ya neyse
Krdşm şaka yapıyoruz herhalde ülkenin ortalama İQ su en yüksek olan en yaşanabiliriliği yüksek şehiri
Bende şaka yapmıştım ne tesadüf 😅 Zeki olmaniza sevindim ama kullanmanız gerek
Başvuru yaptığın iş nedir ben de iş arıyorum çünkü
Sağlik hastane
Hemşiresin muhtemelen doğru mu
Sekreter
Ben de yakın sayılırım Eskişehir'e. Birkaç kez gittim. Güzel şehir bence. Kiralar da makul diğer şehirlere nazaran. İş bulsam gelirim oraya
Tıbbi sekreter oluyor sanırım senin meslek.
Çok yüksek değildir ücreti
Tek başına hayatını idame ettirebilecek misin peki başka bir şehirde?
Anladim ama bana cok hitap etmiyor gibi anladigim kadariyla ciplaklik fazlaymis sanirim
Aynen normal ucreti de brnim ki bir dusunceydi ve iptal oldu
Çıplaklığın hayasizligin olmadığı yer kalmadı be hatun. Her tarafta var. Konya'dada var. Biliyorsun görüyorsun. Kokuşmuş bir toplum içinde yaşıyoruz. O yüzden dert etme bunu. Sen kendin tesettürlü isen salla gitsin şu diğerlerini. Senin giyimin nasıl tunik pantolon şal mi pardesü mü
Muhafazakar yapamaz orada
Tamam ararlarsa gitmiyorum o zamsn
yaşanılır
İc anadolunun izmiri
Cok iyi anladim tesekkurler b secenegi yapiyorum bu durum da
Ne iş yapacaksınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam, hayırlısı olsun şimdiden 🤗
Eskişehir genel olarak rahat, modern, öğrenci ağırlıklı bir şehir. Konya kadar muhafazakâr değil ama istersen kendi çevreni rahatça oluşturursun. Muhafazakâr ailelerin yoğun olduğu semtler de var, cami sıkıntın olmaz, yeme-içme kısmında da helal yer bulmak zor değil.
Bar ortamı, gece hayatı var ama sen takılmazsan kimse sana karışmaz. Sakin, düzenli, ulaşımı kolay bir şehir. İş iyiyse, güzel bir mahalle seçersen gayet yaşanır bence 👍🏻
Acıbadem hastanesine yakın kiralık evler
Acıbadem civarı Batıkent, Esentepe, Şirintepe’ye bak; aile ağırlıklı, sana da uygun olur 😉
Sakın esentepe şirintepe de yer bulma bu görüşe aldanıp :D
@_GerdekBasan_ cok ters yerler galiba 😆
tabii ki