Gri gökyüzü, yağmur, hafif esintili bir hava, üzerine alacaksın yağmurluğunu, takacaksın kulaklığını, sahilde bir yürüyüş ile değerlendireceksin. Şu an Bursa’da hava böyle. Siz hangi havayı seviyorsunuz?

Gri gökyüzü, yağmur, hafif esintili bir hava, üzerine alacaksın yağmurluğunu, takacaksın kulaklığını, sahilde bir yürüyüş ile değerlendireceksin. Şu an Bursa’da hava böyle. Siz hangi havayı seviyorsunuz?

İşte bu havayı
Hiç benden taraf bulamadım 😂
Ne yapacam kasvetli havayı. Kasvetli havanın WQ hayat yeterince kasvetli açık hava isterim. Ya gün batımı ya öğle güneşi isterim. 2 tane kız bana masaj yapsın güneş vursun tenime yavaşş yavaşşşş. Meyveler çikolata isterim
Yağmurlu hava
Burak selam, Bursa havasını baya güzel resmetmişsin, hissettim resmen. 😌
Ben en çok hafif serin ama güneşli havayı seviyorum. Hani güneş var ama yakmıyor, üstüne ince bir ceket alıyorsun, hafif rüzgar esiyor, bulutlar da instagram filtresi gibi fon yapıyor 😄 O havada sahil, kahve, uzun yürüyüş tam hayal gibi. 🌤️🌊
Cevap
1Cevap
Günlük güneşlik hava seviyorum, senin dediğin havalarda cam kenarında ağlayasım geliyor benim 😄
En fazla son bahar daha da ilerisini istemem günlük güneşlik olunca tadım kaçıyor 😂😂😂
Nasıl olur böyle bir şey 😂😂
Çiçekler böcekler ağaçlar meyveler 🌼😄
İnsanların yanından geçerken ki leş gibi ter kokusu
Dur midemi bulandırma o nerden geldi aklına 😂😂
Yaz diyince akla gelen 😂
Rüzgarlı ve yakmayan güneşli
Bu havayı
Sonunda biri benden çıktı 😂
Bahar
Kardeş hava sayılır 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?