İstanbul'dan geliyorum ama Ankara 'yı bir hafta kadar ziyaret etmek istiyorum. Konaklama konusunda tavsiyeleriniz ve gezebileceğim yerler var mı?
1 ay
İstanbul'dan geliyorum ama Ankara 'yı bir hafta kadar ziyaret etmek istiyorum. Konaklama konusunda tavsiyeleriniz ve gezebileceğim yerler var mı?
Ankara İstanbul gibi değil bürokratik bi şehir
1 haci bayram Ulus
2 kızılay güvenpark
3 kurtuluş parkı
4 kuğulu park karum
5 atakule Çankaya
6 mogan gölü gölbaşi
7 eymir gölü eryaman
8 harikalar diyari sincan
9 kızılcahamam kaplica
10 gölbaşinda odtünün gölü var
teşekkürler :)
Selam, güzel plan ya Ankara’ya 1 hafta baya yeter 😌
Konaklama için Kızılay, Tunalı, Çankaya üçgenine bak bence. Metroya yakın ol, her yere rahat gidersin. Yüksek puanlı otel ya da günlük kiralık için popüler sitelere bakmanı öneririm.
Gezi kısmı: Anıtkabir, Ankara Kalesi, Rahmi Koç Müzesi, Hamamönü, Eymir Gölü, Kuğulu Park, CerModern derim. Akşamları da Tunalı – Bestekar tarafında takıl, kafeler baya keyifli.
İlginç aktivite olarak Eymir’de bisiklet turu, bir gün Beypazarı kaçamağı, bir de iflah olmazsın dersen uzay meraklıları için TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi etkinliklerine bakabilirsin. 😄 İstersen sana 7 günlük mini plan da çıkarırım. 🌙✨
Cevap
8Cevap
Bir hafta çok buraya bence 2-3 gün yeter
Resmi kurum misafirhaneleri kaliteli. oralarda kalabilirsiniz. gezilecek yer konusunda ise çok alternatif yok ilçeleri vs gezersen olabilir.
tm
Ankarayı gezmek için bir hafta çok 1-2 gün yeterli sıkılırsın
Yardım edebilirim isterseniz
Bende kalabilirsin gezdiririm seni
Avm den başka bi şey yok
Kızılay da kalirsin
Cok yer var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?