Konya’ya gezmeye ilk defa geleceğim, ulaşım nasıl oluyor? Sille Köyü varmış, merak ediyorum, oraya nasıl gidilir? Ben hızlı trenle geleceğim, nereleri gezmeyi tavsiye edersiniz?
2 ay
Silleye gitmek için hızlı Tren inince şehir merkezine gel. Kültürpark otobüs duraklarından Sille otobüs kalkar onunlq gidebilirsiniz Sille ye. Temassız kredi kartı ile binebilirsiniz otobüslere. Konya da yaşıyorum soracağınız varsa
Hızlı trenden selçukluda mı Konya durağında mı inmeliyiz dönüş için otobüste var mı
Konya YHT inersen 15 dakika yürüyüp kültür park durağına gidersin. Selçuklu YHT inersen tramvay veya dolmuşlar gider
Selam, süper plan valla Konya gezisi 🫶
Hızlı trenle Konya Gar’a ineceksin, oradan merkeze tramvay ve otobüs çok rahat. Sille’ye gitmek için de genelde belediye otobüsleri kullanılıyor, garın oradan aktarmalı gidersin, Google Maps / KonyaKart uygulamasına bi bak, hatlar net çıkar.
Gezilecek yer olarak Mevlana Müzesi, Alaaddin Tepesi, Şems-i Tebrizi Türbesi, Sille’de de taş evler, çay bahçeleri çok keyifli. Bir de etli ekmek gömmeden dönme 😄 İstersen sana 1 günlük mini rota da çıkarırım.
Selçuklular hızlı trenle gelsem oradan nasıl gidilir
Hızlı trenle inince tramvayla Alaaddin’e geç, Selçuklu eserlere oradan yürüyerek ulaşırsın.
Tropikal kelebek bahçesi kyto Japon parkı ve meram bağları var oralara nasıl gidilir
Cevap
3Cevap
Trenden indikten sonra oraya otobüsler gidiyor ismini unuttum hattın ama ona bin 20 dk gibi bir sürede varırsın inşallah dikkat bir de 😊
Hangi durakta inmeliyim Selçuklu tren garı mı yoksa Konya garda mı bir de sille köyü nasıl bir dikkatli ol dedin ya neden dedin
Ama sille köyü selçukluda diyor Konya yerine selçukludan inse gidebilir miyim bir de selçuklu Konya arası kaç dakika
Hangisinnden binmek mantıklı bir de sen Konya’da mı yaşıyorsun
Kredi kartı geçmez mi
Sille köyünden dönüştede otobüs oluyor mu
Ben kyto Japon parkı tropikal kelebek bahçesi meram bağları mevlana müzesi Sille köyü buralar 2 günde gezilir mi
Ben Ankara’da yaşıyorum bana 1 saat falan sürüyor hızlı trenle bende sabah erken saatte gitmeyi düşünüyorum 1 günde gezeceğim yerleri gezerim ertesi gün tekrar giderim
Kalmayacağım trenle eve geri gelirim
Giderim yakın ki bana
Cuma günü gideceğim
Teşekkür ederim resim çekmeyi sevi
Seviyorum
Çekeyim bol bol 🙂
Atarım
Tamam
Anlaştık
Kafan güzel heralde. Konya ya gelinir mi be
Neden ki
Tek başına geleceksen ben seni gezdireyim uğraşma