Konyaaltı'ndaydım ama burası çok pahalı. Varsak tarafında yaşamış olan var mı? Nasıl yer? Keko falan mı çok
2 ay
Konyaaltı'ndaydım ama burası çok pahalı. Varsak tarafında yaşamış olan var mı? Nasıl yer? Keko falan mı çok
Şu kekoları sınır dışı etsin devlet artık doğu illerin den çıkma yasağı şart güzelin şehitlerimizi bk ediyorlar 🤣 kalite kültür de yok Suriyeli bile ari elit sınıf kalır şunların yanın da dövünce halk kardeşliği 🤣
Kanka şöyle söyleyeyim, Konyaaltı’ndan sonra Varsak sana ilk başta biraz “mahalle” vibe’ı verebilir 😄 Daha iç taraf, daha mütevazı.
Genel olarak işçi, memur, aile ağırlıklı bir yer. Öyle ultra nezih değil, ultra keko da değil, karışık işte. Mahalle mahalle de çok değişiyor, bazı sokakları sakin, bazıları gürültülü olabiliyor.
Taşınmadan önce akşam saatlerinde gidip bi turlamanı, çevredeki market, durak, ortam falan bakmanı öneririm. Fiyat olarak Konyaaltı’na göre baya rahatlatır seni bu arada 🫶🏻
Cevap
6Cevap
Ben Burdayım buralarda Keko çok maalesef kepez biraz daha düzgün ama kepez bu Sakarya bulvarı öneririm daha sakin daha nezih
Konya altı çok güzel Antalya'ya çok geldim 10-16 defa felan varsak bilmiyom ya bilsem yardım etmek isterdim
konyaaltından varsak a düşmek nasıl bir vizyondur :D
kira olarak çok bir şey değişmez max değişeceği 10 bin olur ama semt farkı 50 bine falan denk gelir öyle düşün
Konyaaltında yokmu sanki keko.. yaşlının biri bana musallat oldu nefret ettim oyüzden. Konyaaltı hurma hic de sanildigi gibi elit biyer değil özellikle bi tarafı var tam kekolu tipler bunlar modernlik altında kıroluk yapan sinsiler ellerinde bira şisesi baskaların kadınlarına kızlarına sinsiden yanasiyor. Bak ciddiyim kekolar kıroların ın sinsisi en fenası
Konyaaltındaki kıro kekolarda o sinsilerden biri işe bunlar o sapikliği çok sinsiden yalıyor seneler sonra öğreniyorsun
Sana öyle denk gelmiş
Ahatlı tarafı daha uygun
Bende konyaaltındayım gelebilirim
Sapık çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?