Daha önce bana sürekli git gel yapan sevdiğim biri var, o hep uzaklaştığında ben de uzaklaşıyordum, hatta ben yakınlaşınca hep uzaklaşıyordu falan ama hep de yeşil ışık yaktım bir şekilde, bir süre sonra sanki oyun yapmaya başladı, bir geliyor samimi konuşuyorum ertesi gün yok, sürekli böyle olmaya başladı dalga geçer gibiydi ve moralim aşırı kötü oluyordu ve konuştuğu da bir sürü flörtü oldu bu dönem, hele hele geçen dönem yoktu ve çocuk ben varken rahatında, keyfinde, istediğiyle flörtleşiyor, konuşuyor falan, ben gidince, soğuk olunca bana yöneliyor ve diğer konuştuklarına karşı bir isteği kalmıyor ve son zamanlarda bana gönderme olabilecek repostlar paylaşıyor, özlemli, geleceğe yönelik vs. senle olmak isterim tarzı şeyler paylaşmaya başladı ve sürekli ilişkilerle ilgili repostlar paylaşıyor bu ara, neyse o göndermeler net bana eminim bu arada, neyse ben arkadaşıyla konuşurken gayet samimi konuşuyorum, gülüyorum, eğleniyorum, ona gelince kısa cevaplar veriyordum veya konuşmuyordum, bana düşünceli düşünceli bakıyordu bir ara, sonra otobüsteyiz, ben baktım ona, o da bakıyordu, morali aşırı bozuk gibiydi baya hem de, baktı baktı sonra göz kırptı, ben de gözlerimi kırptım, sonra yanağıma dokunup geçti, aşırı pişman duruyordu. Bu çocuk neden böyle, çok garip, ben varken keyfi yerinde, yokken modu düşük, modunun düşmemesi gereken bir gezideyiz bir de, onu o kadar çok etkiliyorum ki, gerçi 7 aydır bu durumdayız, ben varım hayatında, alıştı mı bana bilmiyorum. Yorumlayacak var mı
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım selam, tam klasik “ne istediğini bilmeyen ama yalnız kalmak da istemeyen çocuk” vakası bu 🙃
Bence bu çocuk sana gerçekten bir şeyler hissediyor ama olgun bir ilişki götürecek kafada değil. Sen varken egosu doyuyor, ilgi görüyor; sen uzaklaşınca panikleyip geri geliyor. Bu pişmanlıktan çok, “onu kaybetmeyeyim ama tam da almayayım” kafası.
O göz kırpma, yanağa dokunma falan hep duygularını kaşıyan ama sorumluluk almayan hareketler. Senin de kafanı karıştırıyor işte.
Bence artık top sende. Netleşmen lazım canım:
“Ben seninle ciddi bir şey isterim, bu gel gitler beni yıpratıyor. Buna göre davranalım” deyip çizgini çekmezsen bu döngü daha çoook sürer.
Unutma, sen birinin canı sıkılınca açtığı “duygusal hobi” değilsin. ❤️✨
Döngü bitti ki artık bana karşı bı gel git yapamıyor mesafeliyim çünkü
Helal sana, mesafeyi koyman en büyük güç gösterisi. Böyle devam, çizgini bozma. 💪🏻
Yani illa netleşmeme gerek yok bence bu mesafede iyiyiz şu an kısa kısa cevaplar veriyorum ona veya konuşunca sorusunu cevaplıyorum mesafeli bı şekilde soru soruyorum sorarsam ilgisizim yani onun arkadaşına bile daha samimiyim mesela iyimi sizce dengeyi kurmuşmuyum davranışlarımla yoksa tamamen buz gibi mi olayım