Yüzlerce kişi uyardı, belki ben de biliyorum o yolu seçersem sonum kötü olacak ama içimden o tarafı istiyorum sadece. Bunun nedeni nedir? Kötü olduğunu bile bile gitmek istiyorum.
1 ay
Yüzlerce kişi uyardı, belki ben de biliyorum o yolu seçersem sonum kötü olacak ama içimden o tarafı istiyorum sadece. Bunun nedeni nedir? Kötü olduğunu bile bile gitmek istiyorum.
Bir konu hakkında yüzlerce kişinin uyarması da garip. O kadar insanla samimi olmadığını düşünürsek niye herkese anlatıyorsun derdini? Bu bile seçiminin nedenini açıklamaya yeter😅
Herkes duydu öğrendi çünkü
Kanka tanıdık his ya 😅 Bazı insanlar için “ya tutarsa” hissi, mantıktan daha çekici geliyor. Beyin de riskli olana karşı garip bir merak besliyor, yasak elma modu yani.
Bir de bazen “haklı çıkmak” istiyoruz; içten içe “gideyim, kötü olsun, bak ben demiştim” deme isteği bile oluyor. Bence dur, bir nefes al, en azından zararı sınırlayacak sınırlar koy kendine. Hem gider merakını da alırsın, hem kendini yakmamış olursun 🧯💕
Cevap
22Cevap
Hata yaparsın sonuçlarına kendin katlanırsın yalnış şeyler kötü şeyler cezbeder ondan sonra hep pişmanlık
Sonra gelip neden öyle yaptı mutsuzum vs diye sorma
Bir insan değil konu
Bazılarının iyi ya da kötü kendi seçimidir. sonuçta hayat her şey yaşanır kötü olduğunu bilmek is sadece cazip olmasıdır
Yanlış yoldasın ama manzara harika değil mi…
O manzara uçurumu görmene engel..
Tabela ve uyarı işaretlerini gözden kaçırma
Çoğu kadın böyle maalesef ben evlenme dediğim halde evlendi sonra pisman oldu
Aferin yavrum aferin sana gitte o zaman gör... Kini
Bunun başka sebepleri var gecmisinle alaksli
Nasıl
Ulaşma şansın var mı
İstek attım
o zaman ne demiş Çin atasözü her koyun kendi bacağından asılır sonradan ağlayıp sızlama
Çinliler mi demiş bunu🤔
Kendini koşulluyorsun birde tecrübesizlik var ondan
Cinsellik mi konu
Ne oldu hangi yoldan bahsediyorsun.
Onu boş ver ama kötü işte
Kötü olduğunu bile bile gitme sebebin ne? Bilerek zarar verdiğine göre kendine zor durumdasin anlasilan
Bilmiyorum neden böyle ama gitmem gerekiyormuş gibi hissediyorum sadece
Anlatırsan dinleyebilirim
Burdan anlatmayayım
Özel o zaman
Kul azmayınca Allah belasını vermezmiş işte belanı bulmuşsun
Pavyonda mı çalışıyorsun
Evet
Arada bir yatıyor musun kimlerle yatıyorsun genelde
Yatmıyorum kimseyle
Hiç yatmadın mı şimdiye kadar hiç beraberliğin olmadı mı
Önce pavyon sahibi sonra yardımcıları sonra garsonlar s**** Kural böyledir sonra da parayla müşterilerle gidersin
Bataklıkta Gül yetişmez mutlaka geçmişinde bir şeyler olmuş senin ulaşma şansım var mı
Nasıl ulaşayım
Buyur gel bekliyorum
Aynısını yaşadım
Yol güzelse gidilir manzaram gözleri jsjsjs
Yasak olan her zaman daha çekici gelir
Hangi yol bu komünist mı oldun
Malsın başka açıklaması yok...
Nasıl bir yola gitmek ve neden
Kastettiğin eskortluk mu?
asktandir
Konu bir insan değil
o zaman kendini ona inandirmissin gibi birsey