Adayı görmedim ama beğenmeseniz de gider misiniz. Vize için yani
2 ay
Adayı görmedim ama beğenmeseniz de gider misiniz. Vize için yani
Cevap
6Cevap
Hayır gitmem.
İnternet var WhatsApp'tan aç görüntülü konuş olmadı telegram'da görüntülü konuşma var Instagram'da var Facebook'ta var yani körü körüne niye gidiyorsun ki düşünsene çok sıkıntılı bir adam çıktı ne yapacağım geri mi döneceksin
Yok daha tanisacaz turkiye de
Tamam işte biraz zaman geçireceksin ama bir şey söyleyeyim bak Türkiye'de bir şey yok gerçekten Norveç soğuktur falan ama kaliteli yaşarsın çok Türk var norveç'te
Evet bizim sulale anne baba tarafi hep hollanda belcika da
Bence kaçırma mutlu olacağına inanıyorsan git
Görmedi göreyim de bi belki olur nasip de yasu cok buyuk gibi 38 40 var niye evlenmedin o zamana kadar yani
Sen kaç yaşındasın bir daha önce evlenmiş boşanmış olabilir mi bu arkadaş 2
Yani eger imkani duzgun kendi oyle birsey olabilir yani oda sorun degil. iyi biriyse de. Çunku yaşi var baya demi
Norveç'te ise tabii ki imkanı vardır ama iş adamın yüzüne bakılır mı eciş büküş bir şeyse s***** et salla gitsin
Iste bende guzel bir kadınım o yuzden gerek yok evet
O zaman size maşallah diyelim nazar değmesin güzel kadın
Allah razi olsun beyfendi
Rica ederim hanımefendi
Birisi de İslami yaşamak için Afganistana kaçarak evlenmiş ağlıyordu😂
Vize kurtarır mı bilmem
Afganistqn da islamin yasandigini nereden garantilemis ki odq komik cidden
giderim ama bir şey yaşamam beğenmiyorsam
Bende oyle dusundum
Gitmem sevmediğim biriyle yapamam
Yani hilkat garinesi değilse değerlendiririm.
O ne demek gı
Çok çirkin değilse.
Demi yasi buyuk ama 38 40 mi neymis nadem norvectesin o yasa kadar niye biri almamis ay benim boy da uzun dur bakim adam nasil neci
İyi düşün. Norveç bu.
Yani norvec de degilde bir iki ay sonra turkiyeye geleceklermis zaten
gidecek olan cok
Hayir cunku ben jstedigim zaman giderim
Giderdim
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka direkt hayır ya 😂
Vize için hayatını bağlamak baya ağır bir bedel bence. Norveç güzel, tamam, ama evlilik ömürlük bir şey. Beğenmediğin, anlaşamayacağını düşündüğün biriyle sırf ülke güzel diye evlenmek… uzun vadede çok yorar.
Norveç’e gitmenin milyon tane başka yolu var, dil kursu, yüksek lisans, iş vs. Kendini bir insana mecbur hissetme hiç. 💁♀️✨