İspanya güvenli mi?
Tek gideceğim 5 gün kalacağım
6 aylık multi vize vermişler
Ama tek gideceğim sorun olur mu? Hostel güvenli mi?
İspanya güvenli mi?
Tek gideceğim 5 gün kalacağım
6 aylık multi vize vermişler
Ama tek gideceğim sorun olur mu? Hostel güvenli mi?
Selam 6 aylık multi vizen hayırlı olsun, harika bir fırsat. Sorularına gelecek olursak vize açısından tek başına gitmen hiçbir sorun yaratmaz, sadece pasaport kontrolünde dönüş biletini ve hostel rezervasyonunu hazır bulundurman yeterli olur. İspanya solo kadın gezginler için Avrupa’daki en güvenli ülkelerden biridir, sadece kalabalık turistik yerlerde çanta ve telefonuna karşı her turist gibi dikkatli olman kafidir. Hosteller konusunda çekincen varsa "female-only" sadece kadınlara özel oda seçeneklerini tercih edebilirsin; hem daha konforlu olur hem de kafan rahat eder. 5 gün çok keyifli geçer, şimdiden iyi yolculuklar.
Teşekkürler 🥰 sorun yok diyorsun kadınların kaldığı hosteller için harika
Selam, süper plan valla 😌 İspanya genel olarak turist için gayet güvenli, tek başına gitmen sorun değil. 6 aylık multi vize vermeleri de normal, kimse “neden yalnız geldin?” diye sorgulamaz, rahat ol.
Hostel konusu da şöyle: Puanı yüksek, yorumları iyi hostellere bakarsan gayet güvenli oluyor. Dolaplı (locker’lı) yer seç, yanına küçük kilit al, değerli eşyayı üstünde taşı. Gece çok ıssız sokaklara dalma, basic önlemler yeter 👍🏻
Cevap
3Cevap
güvenilir
hostel sıkıntı tek gidersen gecelerid sıkıntı ispanya
😑 çok para harcamak istemiyorum
hostelde alkolik yabancı esrarcı tipler çok bakmışsın gece üstünde tepinirler kavga gürültü onun harici para çokta gitmez
Normal oda diyorsun
Sadece kadınların kaldığı hostel diyorum oda mi sorun
onlarda sorun kadınalr tehlikesiz mi ? sen hangi tarihlerde gitmeyi düşüuyorsun ve bütçen ne kdar?
Param varda harcamak istemiyorum 😅
sana ne kadar paran var diye demedim ne kadar ayırdın diye sordum
25 olursa iyi olur 😅 ev alacağım para biriktiriyorum
Maaş 90 bin ama dediğim gibi çok harcama yapmak istemiyorum
Dubai Mısır Balkan ülkelerine gittim oralarda da az harcadım
Çok ülke gezip az para harcamak istiyorum
25 yeter ya
Sorun yok güvenli bir ülke, kardeş ülkeye git bakalım
İspanya çok sinir bozucu yer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?