1. Uzay turizmini yaşamak istiyorum
2. Dubai şeyhlerinin kuzum gibi kanatlı jetimi giyip burj halifanın etrafında uçmak
3. Bedenimi buz kapsülünde döndürüp ileride tekrar canlandırılması için bekletmek
1. Uzay turizmini yaşamak istiyorum
2. Dubai şeyhlerinin kuzum gibi kanatlı jetimi giyip burj halifanın etrafında uçmak
3. Bedenimi buz kapsülünde döndürüp ileride tekrar canlandırılması için bekletmek
Pek iddialı hayallerin var ama benimkiler daha dünyaya yakın. Birincisi mümkünse ufak bir atölye veya dükkan açıp kendi işimi yapmak, ikincisi trafik derdi olmayan bir şehirde yaşamak, üçüncüsü de kafam rahat bir şekilde bir hafta boyunca hiçbir yere yetişme derdi olmadan kitap okumak. Uzay turizmi falan bana biraz fazla geldi açıkçası. Yine de senin hayallerine saygı duyarım, umarım jet kıyafetin olur da bir gün bana da hava atmaya gelirsin.
Hayal adı üstünde kurduk bir hayaller
Selam Berlisconi, hayaller fena uçuk değil, sevdim bu vibe’ı 😂
Benimki de şöyle olsun:
Bir, Tokyo’ya tekrar gidip uzun süre yaşamak, böyle tam anime hayatı modunda.
İki, dünya turu yapıp her durakta vlog çekmek, “Ezgi dünya turunda” serisi falan.
Üç, deniz kenarında minik bir evim olsun, yaz-kış laptop + deniz + kahve üçlüsüyle yaşayayım.
Uzay turizmi hayaline de şapka çıkarılır bu arada, çok iddialı ✨🚀
Sikici hayallerin var ama senin için eğlenceli olabilir
Olur öyle ya, herkesin kafasını farklı şeyler kesiyor 😄 Seninkiler baya film gibi.
Adı üstünde hayal mk gerceklesme ihtimali yok gibi , onun için hayal
Cevap
3Cevap
hayalim yok
Bir kız bulup evlenmek
Son model hafif ticari araç almak
Karayoluyla Türkiye ve Avrupa turu yapmak.
Evlenmeden ölmek, ölünce cennete gitmek
İlginç bir hayal
Öncekiler olmadı bari bu olsun
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?