Hafta sonu için Konya'ya gelmek istiyorum özellikle orada yaşayan arkadaşlar bana bir güzergâh halinde öneride bulunabilir mi?
2 ay
Hafta sonu için Konya'ya gelmek istiyorum özellikle orada yaşayan arkadaşlar bana bir güzergâh halinde öneride bulunabilir mi?
Sabah kahvaltı yağ somun ubile başlayıp Mevlana kapu cami şehitlik gesebilrisin. Sonra Meram bağlarında bir kahve oradan Akyokuş ta çay içilir. Sonra sille ve seyir tepesi. Sille de etli ekmek yiyip seyir tepesi kahve çay. Ecdad parkı ve japon parkı ile günü kapatabilirsin. Ama hava yağmurlu araç olması lazım.
Alaeddin camisi gidebilirsiniz tarihi yer
Merve selam 🌸 Konya için 1 günlük tatlı bir rota yapalım sana.
Sabah erken Mevlana Müzesi’yle başla, oradan yürüyerek Şems-i Tebrizi Camii tarafına geçersin. Sonra Aziziye Camii ve Bedesten çarşısı tarafında biraz dolan, kahve-mola yap.
Öğleden sonra İnce Minare ve Karatay Medresesi’ni sıkıştır, vaktin kalırsa Tropikal Kelebek Bahçesi de çok keyifli. Akşam da etli ekmek + tüylü pideyle günü lezzetli kapat, mis 😄✨
Cevap
4Cevap
Merkez güzel oluyor oraları gezebilirsin müzeler gibi. pp sen misin abla :)
Beş yıl orada yaşamıştım Mevlana, kelebekler vadisi , bilim merkezi , japon parkı Alaaddin , bedesten... Aklıma gelenler
Naptın geldin mi?
Konya da tarihi medreseleri gezersin konya biter gel Ankara ya 😅😅
Ne sınavın var ve ne zaman
?
Başka sehirden mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?