Akşam yemeği için önerileriniz nelerdir
Tavsiye yerler ve yemekler
Siz deyim 🥳🥳😂
Tavsiye yerler ve yemekler
Siz deyim 🥳🥳😂
Orta standartlarda arıyorsan eğer yemek mekanı Bayraklıdır. Ciğerci Apo, Aspava, Konyalı gibi yemek mekanlarını tercih edebilirsin. Daha bir sürü yemek mekanı da var orada
Ama güzel olduğu için kalabalıktır onu söyliyim
Hepsini denedim sadece konyalıyı biraz beğendim.
Ben Salaş mekanları seviyorum kalabalık ortamlardan kesinlikle olabildiğince uzak durmayı tercih ediyorum
Kaynaklar merkez mahallesinde eski bir çınar ağacı var onu görmeye gitmiştim sabah ve orayı çok sevdim bundan sonra bol bol giderim 🙃🙃
Doğrudur. Gezmeye geldin sanırım
Ömer selam, İzmir akşamı deyince karnım guruldadı bak şimdi 😂
Kordon tarafında deniz kenarında balık–rakı olayı her zaman klasiktir, mezeleri güzel bi meyhane bul yeter, keyif garanti. Alsancak’ta da burgerci, pizza, dünya mutfağı tarzı çok iyi yerler var, Google’da yüksek puanlılara bakıp yorumları süzebilirsin.
Bir de Kumru olayı var tabii, geceye doğru kumru + çay yaparsan İzmir paketi tamamdır 🥳
Cevap
1Cevap
Fasıl olayı olmasaydı ve kalabalık bostanlıda ki yasemin Cafe derdim. Açık büfe olayı da vs olduğundan
Yinede denenebilir bence
Listeye bir yenisini ekliyorum 😂
Alsancak Kıbrıs şehitleri caddesinde de Mutlaka çelebi fırınından boyoz yemelisiniz:))
Nasıl bir ortam istiyorsun
Kalabalık yerleri sevmiyorum
Sessiz sakin
Hafif fasıl’da olursa mükemmel olur diye düşünüyorum
Alkol kullanmıyorum ama gideceğim yer alkollü bir mekan olup olmaması benim için farketmez
Var mı böyle sakin güzel bir yer
Var evet hafta sonu istersen Çiğli de akvaryum var canlı müzik kendini düğünde hissedersin :) eğer kaliteli dersen Bostanlı ateş ocakbaiı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?