İlk defa uçağa bineceğim ve ilk defa ülke dışına çıkacağım ilk gezim bu yüzden Azerbaycan seçtim Japonya istiyorum diğer tatilde ya da Çin Kore Tayland
2 ay
İlk defa uçağa bineceğim ve ilk defa ülke dışına çıkacağım ilk gezim bu yüzden Azerbaycan seçtim Japonya istiyorum diğer tatilde ya da Çin Kore Tayland
Ocak gibi japonya yapacam sonra edinburga geçeceğimi. İlk defa uçağa bineceksen ağzında sakız kulağında da iyice kulaklarını kapatan bir kulaklık olsun muzik dinle özellikle kalkıs ve inişlerde. İlk defa maruz kalacağın basınçtan dolayı etkileneceksindir. Belki 3-5 gün kulaç ağrıları sancıları çekeceksin muhtemelen.
Çok teşekkür ederim tokyo istiyorum bende ama rahat rahat gezmek için para birimi yapıyorum ilk deneyimi yaşamak için kültür yakınlığı dil yakınlığından dolayı Azerbaycan seçtim
Mantıklı bir seçim olmuş. Zira avrupa dışı pek çok ülkede ingilizce konusan bulmak zor. Örneğin ilk Rusya ya gittiğimde havalimanı çıkış kapıları değiştirildiği için çıkışı farklı bir yerden vermişler (üst kattan) uçağa binerken geçtiğin o mobil tünellerden koyup merdiven yapmıslar nereden bilecem. Tam 1 saat içeride dolanıp ingilizce konusan bulmaya çalısmıstım hak getire. Danışmaya gittim havalimanında yazan tek ingilizce kelime (information) dı. 3 çalısan vardı bi gittim hiç biri ingilizce bilmiyor. Bilet satan bir kaç firmaya girdim çıktım ingilizce bilmiyrlar ulan dedim nereye geldik :D Baküye mi gideceksin? Bakü çok güzeldir.
Bakü evett ben İngilizcem B1 seviyesinde sohbet edebilirim soru sorabilirim ayrıca çince öğreniyorum eğer umarım belgemi alırsam çince İngilizce çevirmen arayan yüksek maaş veren bir firmaya girmeyi düşünüyorum memurlugu bırakıp
Mümkün, ingilizcenin yanına çince Rusça arapça falan koyan güzel kazançlar elde edebilir. Aynı kişiysen bir soru sormustun bu çince hakkında orada konusmustuk sanki.
Evet evet hatırladım
Artık gizli üyeleri de tanır oldum hauahua güzel düşüncen bence bu konu üzerine eğilmelisin. Sanki bildik bir firma var gibi konustun. Şunun için yazma gereği duydum, sadece donanımlı olmak değil bir de bu donanımlarını verimli kullanabileceğin iş fırsatlarını da bilmek ve oralarda değerlendirmek önemlidir. Bu yüzden tebrik ediyorum seni.
Canııım ne heyecanlı ya, ilk pasaport damgası 🥹✈️ Çok iyi seçim Azerbaycan, kültür yakın, dil rahat, seni yormaz. Bir nevi “yurtdışıya giriş 101” gibi düşün 😄
Uçak için de ufak tüyolar vereyim: Check-in’i online yap, havalimanına en az 2 saat önce git, valizine sıvı kısıtlamasına dikkat et. İlk uçuşta cam kenarı koltuk baya iyi geliyor, hem manzara hem kafa dinlemelik 😌
Sonraki rota için de bence Japonya’yı ayrı, uzun ve planlı bir tatile sakla. Tayland, Kore falan da süper fikir, yavaş yavaş level atlar gibi gidersin 😎🌍 Yardım istersen rota da planlarız beraber.
Cevap
4Cevap
Azerbaycan guzel 4 saat filan suruyor bakuye mi gideceksin
Evet bakü
Sakin ol ve kelimei sehadet getir
Bence ilk etapta ucuz balkan ülkeleri ile başla
Her yeri gez
Dilini ogren
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?