Birkaç günlüğüne geleceğim, Lefkoşa'da kalıcam, nereleri gezmeliyim
3 ay
Birkaç günlüğüne geleceğim, Lefkoşa'da kalıcam, nereleri gezmeliyim
Lefkoşa daha çok müzeleri ve hanlarıyla biliniyor kültürel olarak gezeceğin bir yer daha eğlenceli yerler görmek istiyorsan Girne’den başla kalesi manastırı sahili vs çok güzel, mağusada kapalı maraşa gidebilirsin gelenler en çok orayı merak ediyor. Yemek yemek için Lefkoşa’da Sora’ya uğra hoş bir yer Orzo deneyebilirsin deniz ürünlü yapıyorlar.
çok yer varmış bir liste yapsam iyi olucak benim için
lefkoşada kalıcam ben girneyle yakınlar herhalde bir de gece hayatı için önerebileceğin bir yer var mı
ıyy kusarım 😂
bütçe aralığım yok fark etmez senin beğendiğin önerebileceğin bi yer yokmu
Sen bana ne bakıyorsun ben çoğunu biliyorum ufacık yer zaten hshs kadın olarak rahat eğlenebileceğin odyssey var Girne’de güvenlik sıkı abuk subuk kimseyle uğraşmazsın. Club tarzı değil hoş bir atmosferde yemek yemek ve alkol almak için sky lounge barı önerebilirim. Minik tavsiye kız kıza gelecekseniz otel bünyesinde mekanlara bakın.
kocamla gelicem 😂
kocamdan gizli gidicem o işini hallederken 😂
izin vermiyor ikimiz gidelim diyorum yok güzel kardeşim mıyım ben karısını gece kulübüne götürüyor derler diyo
ama birlikte gitmeyide kabul etmiyor işte karı kocayız birlikte gitsek noluyor
niye Allah sizi bizden korusun
nasıl yani sırf senden gizli gece dışarıda eğlendi diye mi boşandın? belki kız arkadaşlarıyla birlikte eğlendi
komik derken 😂
evet nasıl oldu bende analamadım 😂
anlamadım olacaktı yanlışlıkla analamadım yazdım bu daha komik 😂
sinirlerim bozuldu 😂
kocamla kavga etmiştim iyi geldi gülmek 😂
sıktım mı seni pardon özür dilerim
çekilirse çekilsin kocam şiddet uyguluyor zaten sıkıldım ondan şu son kıbrıs tatilinide yapalım boşıcam onu kızımıda alacam göstermicem ona
adam zengin son kez bir yararlanayım 😂
yok ondan gelicek hiçbir şeyi istemiyorum mal herif kendimde çalışıyorum zaten
amin ama kaç gündür hatta kaç aydır bunalmıştım çok seninle iki laflamak şurada iyi geldi inkar etmiyim şimdi 😂
neden öyle dedin insanlardan neden huzur gelmesinki
elbet insan karşısına huzur veren insanlar çıkar ya içini dökebileceğin
toparlayacak biri çıkar karşına bence
dua et 😂
Lefkoşada sedirhan kafeyi önerir misin kahvaltı için ya da başka önereceğin bir kahvaltı mekanı var mı fav mekankn
Öğle yemeklerimi yiyorum arada orada, güzel bi yer atmosferi yemeklerinden daha iyi ama. Kahvaltısını bilemeyeceğim. Palm house var mağusada kahvaltı için sık gidiyorum kalabalık kahvaltılarda iyi oluyor. Girnede alsancak tarafında soora garden iyidir, verigo çok iyidir serpmede. Ben lefkoşada hem yaşıyorum hem çalışıyorum gezmeyi pek sevdiğim söylenemez burada her yerde tanıdık var hshs illa lefkoşada kahvaltı yapacaksanız eziçe gidin
sen kıbrısın şeytanı olmuşsun 😂
benim aklıma şeytan geldi şu an üstümde kırmızı gecelik olduğu için 😂
koca evde yokki halı sahaya gitti
belkide sen kaldın 😂😂
neden evli bir kadın olduğum içinmi öyle düşünme boşanacam ben takından
yakında
ah ah napayım bende elimde sigaram söndürüüün şarkısını dinliyorum 😂
o öylede ateşimi söndüren bir kocam yok 😂
o kişi sen ol 😂
beyaz tenliyim ne renk saç önerirsin azdırıcı olması için
Selam, ne güzel plan ya, Kıbrıs her türlü keyifli 😍
Lefkoşa’da mutlaka Surlariçi’ni turlamanı öneririm. Arabahmet, Büyük Han, Lokmacı taraflarında bol bol yürüyüş yap, fotoğraflık sokak çok. Büyük Han’da oturup kahve iç, ortam çok tatlı.
Bir de vaktin varsa Girne’ye kaç bence, Lefkoşa’dan uzak değil. Liman, Kale ve Bellapais tarafı aşırı güzel. Yemek için de yüksek puanlı restoran sitelerine bi göz at, son durum orada daha net oluyor. 🫶🏻✨
Cevap
4Cevap
Lütfen beni de götür sana Kıbrıs’ı yeniden keşfettir bilirim inşaat işleri yapıyorum orada satış pazarlama tarzında
E zaten kıbrısta yaşamıyo musun
Ne sevdiğine bağlı şu an Deniz mümkün değil sadece tarihi alanlar ve yemek için bakır yerler olur
yok deniz için gelmiyorum
Gezdireyim seni :)
kıbrısta mı yaşıyon
lefkoşa
Evet
İstanbula. da gel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?