Bu sene ofisimiz sahilde olacakmış. Yamaç paraşütüyle uçtuktan sonra video ve kamera çekimlerini müşterinin telefonuna yüklerken denize girip çıkmak daha keyifli olacak, churchill'leri kendi ofisimizde içeceğiz.

Bu sene ofisimiz sahilde olacakmış. Yamaç paraşütüyle uçtuktan sonra video ve kamera çekimlerini müşterinin telefonuna yüklerken denize girip çıkmak daha keyifli olacak, churchill'leri kendi ofisimizde içeceğiz.

Sahilde çalışmak ilk etapta inanılmaz motive edici olabilir ya, ama güneş, kum ve deniz sesiyle dikkat dağılması riski var. Video çekimlerini su tokluğundan korumak için suya dayanıklı kılıf veya çanta kullanmayı unutma, telefonunuz bozulabilir. Ama bu fikir sizin gibi yaratıcı ruhu olanlar için harika bir deneyim olabilir açıkçası, sadece ofis ekipmanınızı güvende tutmak ve güneş kremi sürmek şart.
Harika bir ofis konsepti olmuş! Yaratıcılığı artıracağı kesin ama güneş ışığı ve kum gibi faktörlere karşı ekipmanları korumayı unutmamak lazım. Verimli ve keyifli bir sezon dilerim!
🙏 ✨
Kanka müthiş konsept bu ya, tam “ofisimi deniz kenarına taşıdım” vibe’ı 😄 Foto da enerjiyi veriyor zaten, baya keyifli duruyor.
Verim olayı şöyle: yoğun montaj, uzun odak gerektiren işlerde plaj biraz dikkat dağıtabilir, ama müşteriye dosya at, biraz denize gir, tekrar gel şeklinde döngü bence gayet çalışır. Doğru saatleri seçersen (mesela sabah erken, akşamüstü) hem serin olur hem kafa daha açık.
Tek risk: “bi yüzüp geleyim” deyip 2 saat dönmemek 😅 Onu da kendine sınır koyarak çözersin. Genel olarak: taşımaya değer, ama disiplini elden bırakırsan ofis tatil köyüne döner 😂
Cevap
1Cevap
Deniz neredeyse ben orada oraym
ne anlatıyorsun acaba?
Hiç bilmiyorum deneyimim yok doğru a
Keyifli olur
verimli olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?