Sıkıcı değil mi, denizi yok, yazları ne yapıyorsunuz? Herkes ortamı çok iyi diyor.
3 ay
1 yıl kaldım ve gerçekten çok kötü bir yer, kasvetli havasız soğuk geceleri bir o kadar da insanlarının arkadaş canlısı olmaması da o şehir de hayatı zorlaştırıyor.
Yazın imkanımız varsa tatile gidiyoruz. Onun haricinde parkları, meydanları var. Mogan gölüne gideriz, Kızılcahamam'da piknik yapıp, kaplıcalarda yıkanırız 😄.
Anlara erkeklerin bir tarafının entelektüel ve cool okurken diğer tarafının keko mafya olmasına ne diyorsun 😂
Aynı şey İstanbul ve İzmir için de geçerli 😄 büyük şehirlerde her bölgeden, her memleketten, her zihniyetten insanlar mevcut. İzmir'in beyefendisi varken, canısı da var.
Kanka konusu açılmışken söyleyeyim: Ankara biraz “tanıyınca sevilen çocuk” 😄 İlk bakışta deniz yok, evet, o koyuyor. Ama millet kendine güzel alanlar yaratmış.
Yazın genelde arkadaş ev buluşmaları, teraslar, kafeler, geceleri serin havada yürüyüş, konser-bar tarzı takılma çok popüler. Ortamı övülen kısmı da aslında insanlar; öğrenci, memur, alternatif tayfa karışık. Sosyal olmak istiyorsan Ankara baya akıyor, “sokaklar Bodrum gibi olsun” dersen tabii hayal kırıklığı. 😅
Cevap
8Cevap
Hangi ortamı iyiymiş 😅 deniz yok yazları sıkıcı evet, bi gezilecek alternatifin yok hep aynı şeyler var.
Çok iyi bende seviyorum Ankara 'yı deniz kenarında olan da her gün denize gitmiyor sonumta.
Eğlence mekanları hızlı, insanları çok her telden insan var o yüzden
Ben 19 yıldır deniz olmayan yerde yaşıyorum denize bile girmedim hayatimda
Oyy kurban olurum sana inşallah girersin bir gün denize
Bir gün hayatım güzel olacak hem de çok güzel
Ankara sıkıcı eger baska yerde yasadiysan
Ankara 'nın her yeri güzel
Deniz olan yere gidiyoz 😂
gerçekten sıkıcı ve kötü bir şehir yaşamak için
Aşırı sıkıcı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?