Kocaeli'de aktivite olarak ne yapılır arkadaşlarla? Müze vs. gezmek dışında. Aktivite olarak diyorum zaten
3 ay
Kocaeli'de aktivite olarak ne yapılır arkadaşlarla? Müze vs. gezmek dışında. Aktivite olarak diyorum zaten
Ormanya'ya gidebilirsiniz yürüyüş parkuru güzel ya ben Her gittiğimde bir iki saat geç çıkıyorum kuşburnu topluyoruz. Korku evleri var onlar bir dene çarşının Yolları güzel bisiklet sürebilirsiniz kaykay sürebilirsiniz Kartepe güzel uçuş yapmadım uçuş yasağı varmış yamaç paraşütü yapmak isterseniz de Sakarya serdivan'a gidebilirsiniz
Selam, güzel soru 😄 Kocaeli biraz underrated bu konuda bence.
İzmit tarafındaysan sahilde bisiklet-scooter kiralayıp turlamak çok keyifli oluyor, üstüne go-kart sıkıştırırsınız mis gibi adrenalin. Kartepe’ye yakınsan orada ATV, zipline, trekking üçlüsü var, ekip ruhunu coşturur baya 😄
Escape room, paintball, lazer tag tarzı yerlere de bak bence, kalabalık arkadaş grupları için tam aktivite modu. Bir de hava güzelse Maşukiye tarafında piknik + mangal + salıncak üçlemesi yapıp günü kapatabilirsiniz 😉
Başka? Başka
Tamam tamam dur geliyorum 😄 Bowling, karaoke, VR oyun salonu, sahilde gece yürüyüşü?
Cevap
2Cevap
Allahın belasi yer oe kocaeli ya yeri kardeşim nefret ediyorum o şehirden kocaelide yapılabilecek yek şey hızlı trene binip kadıköye gitmek özellikle umuttepedeysen çık git
Dhhfhdhdhe bu nasil bi nefret noldu abi
Anasını * oranın * yer allahın belası benden 2 senemi çaldı umuttepenin ya
Kaşar kocaeli
Ak partili yobaz *
Xhdhhddhd sakin kralll
Yok knl sakin olamam nasıl yaşıyonuz orada allah aşkına
Yaşamıyoruz işte zhshdhs
O zaman gitme oraya napçaksın orada pişman olursun
Bende Kocaelideyim de evden çıkasım gelmiyor
Yapacak bir sey yok ki
Hem o hemde güven yok insanlara özel durumdan dolayı
İnsanlar napiyo ki