Buca böyle değil orası orada da her şey var ama millet takmış Şirinyer'e acayip kalabalık çok alışveriş yapan oluyor neden
3 ay
Buca böyle değil orası orada da her şey var ama millet takmış Şirinyer'e acayip kalabalık çok alışveriş yapan oluyor neden
Cevap
5Cevap
Buca sirinyer forbest asiri kalabalik hele park oldugu yer of of of cndjdjf
Baska gidilecek yer bulamıyorlar buca da alışveriş icin uygun ne ararsan bulabiliyorsun hissiyatı veriyor ama hic bir sey de yok
Bencede
Sen nerde oturuyorsun buca da
Konaki tek geçerim. Ucyoldayim ben de ama alsancak candir
Çarşı var o yüzden kalabalık
Bende çok seviyorum orasını
Orada mi yasiyorsun ahla
Abla
Neden bir ayrıcalığı mı var Alsancak falan değil sonuçta gelmeyin artık iğne atsan yere düşmez
Ben neden gelmiyim ya uzak kaçıyor demek ki oralar bucanın nüfusu fazla hem
@oktaytetik evet
@oktaytetik mesele Buca'da kocaman migros var orada alışveriş yapılabilir ATM bankalar vs
2 tane büyük migros var hangisi
@oktaytetik belediyenin orada ki
Onu da sayarsak 3 oluyor 🤣🤣
Ben oradan devamli alışveriş yaparım sen nerede oturuyorsun tam
Gelmiyorum zaten de neden size aitmiş gibi davrandığınızı anlamadım. Alsancak'ta oturuyorum bu arada.
Nişanlım bucalı gezersem onunla geziyorum ve insanları çok daha iyi.
Alsancak kavga gürültü.
Bu arada o gelenler izmirli değil bayram olduğu için farklı memleketin insanları gezmeye geliyor. Bu yüzden kalabalık.
Hayır bayram diye değil normalde de çok kalabalık insanlar alışverişe hep sanki onların oturduğu yerde çarşı pazar yok
Üniversite öğrencileri de çok orada bildiğim kadarıyla.
Merkezi lokasyon onun etkisi
Buca'da merkezi sayılır belediye önü filan orada kocaman migros mağazası var öğretmenler evi bir sürü ATM daha sayım mı
Belediyenin orada alışveriş için uygun yer yok 1-2 belki öğretmenler evi kafeleşme yeri. Kıyafet ve alışveriş için yapılacak en iyi yer bucada ondan kaynaklı bir de geçiş güzergahı orası onun kalabalıklığı da var
Buca belediyenin önünde Migros var ya ha giyim kuşam icinse bir şey diyemiyorum birde geçiş güzergahı kastın nedir bu arada Allah'tan metroda geliyor
Bir yere gitmek için oradan geçiyorsun bağlantı noktası geçiş güzergahı demek o işte😁
Şimdi anladım ulaşım için dedin yani
Evet evet o sebepten 25 yıldır yaşıyorum normaldir her detayını sebebini sor anlatırım haha
Mesale ATM para cekcem sıra bekliyorsun ama Buca böyle hele Şirinyer migros sorma acayip kalabalık sanki başka yerlerde migros
Migros yok başka yerlerde
Var olmaz olur mu ama orası ayrı kalabalık haklısın
Bu arada metro ne zaman tamamlanacak biliyor musun
Yaz özelden buradan nereye kadar gidecek 2 senesi var
Evet buca daha sakin
İşte bende neden diye soruyorum
Abi sirinyer zaten buca da
@oktaytetik çaktırma kanka shsh
Buca da mısın
Hayır Şirinyer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka Şirinyer tam “merkez” ya işte, herkesin yolu oradan geçiyor resmen 😄 Ulaşım kolay, dolmuş, otobüs, İZBAN derken herkes oraya akıyor. Bir de ortam hareketli olunca esnaf da çoğalıyor, fiyatlar da nispeten çeşitli oluyor.
Buca’da da her şey var haklısın ama Şirinyer’in olayı kalabalık + merkezi oluşu. Millet hem işini halledip hem turlamayı seviyor orada. 🙃