Büyük küçük şehir fark etmez bunaltıcı geliyor bana yaşadım bir dönem iyi kötü yaşanır zaten ama mutlu olamadım asla
2 ay
Büyük küçük şehir fark etmez bunaltıcı geliyor bana yaşadım bir dönem iyi kötü yaşanır zaten ama mutlu olamadım asla
Aslen Eskişehir'liyim deniz yok ama seviyorum. Ama doğup büyüdüğüm yerde deniz olduğu için ve küçük yaştan itibaren yüzmeyi öğrenip sevdiğim için evet deniz olmayan bir şehirde yaşamak hoş olmaz. Yani beni çekici başka yanları olması lazım. 6 yıl Rusya'da yaşadım orada da deniz olmayan yerlerde bulundum ama güzeldi. İlgi alanlarıma dair şeyler varsa bunaltıcı olmaz benim için
Belkide alışkanlıkla ilgili o şekilde büyüdüysen eğer deniz arıyorsun ama Ankara'da büyüyen biri için farklıdır belki
Kanka çok iyi anlıyorum seni, ben de deniz insanıyım resmen 🥲 Deniz olmayan şehirde içim daralıyor, sanki nefes alamıyormuşum gibi oluyor.
Deniz insana hem ferahlık veriyor hem de “kaçıp kafa dağıtma” alanı ya. Sahile in, iki tur yürü, dalga sesi duy… terapi gibi. Eğer imkanın varsa denize yakın yerlerde yaşamak sana daha iyi gelir bence. Yoksa da, en azından sık sık kaçabileceğin bir sahil şehri olsun hayatında. 💙
Cevap
4Cevap
Deniz olan her yer güzeldir ya orada yaşamayan bu durumu anlamaz
deniz olmayan yerde yaşanmaz
yaşanır gibi geliyor ama mutlu olamıyosun içten içe
Balık mıyız denizsiz yaşayamayalım
alışkanlıkla ilgili
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?