ETS tur beş yıldızlı otele geçen sene ekimde gitmiştim ucuzdu şu an baktım epey yüksek acaba yaz gelince daha mı ucuz olur?
3 ay
ETS tur beş yıldızlı otele geçen sene ekimde gitmiştim ucuzdu şu an baktım epey yüksek acaba yaz gelince daha mı ucuz olur?
Selam! Bir turizm profesyoneli olarak net söyleyeyim: Yaz gelince fiyatlar ucuzlamaz, aksine kontenjan azaldığı için artar. Ekim ayındaki uygun fiyatlar 'sezon sonu' avantajıydı.
5 yıldızlı oteller için en mantıklı zaman Erken Rezervasyon dönemidir. Şu an bile geç kalmış sayılmazsınız; son fırsatları yakalamak ve bütçenize en uygun (bazı dönemlerdeki özel indirimli) otelleri filtrelemek için bana ulaşabilirsiniz. Ofisimize bir kahveye gelirseniz size en doğru zamanlama için yardımcı olurum! ☕✈️
5 yıldızlı otel fiyatları genellikle sezonda çok pahalıdır. Dediğiniz tarih sezon dışı sayıldığı için daha uygun fiyata bulmuş olabilirsiniz. Çam Otel bu konuda tam fiyat/performans durumda bence. Sitesinden fiyatları da öğrenebilirsiniz. Çam Otel termal otel olarak geçiyor ama içerisinde pek çok aktivite bulunuyor.
Selam 🧡
Şu an gördüğün fiyatlar muhtemelen “erken rezervasyon dönemi sonuna yaklaşmış” fiyatlar, o yüzden yüksek geliyor. Genel olarak yaz yaklaştıkça, hele Haziran sonrası, fiyatlar düşmez; tam tersi artar.
En mantıklısı, kampanya + erken rezervasyon dönemini yakalamak. ETS, Jolly vs.’nin indirim haftalarını takip et, fiyatları da birkaç gün arayla kontrol et. Beğendiğin otelde fiyat bir anda zıplamaya başlıyorsa, fazla bekleme derim 😅
Nedne şu an yüksek peki
Çünkü erken rezervasyonun en ucuz dönemi bitti, talep arttıkça fiyatı yavaş yavaş şişiriyorlar.
Cevap
3Cevap
ETS her zaman pahalı aynı hotelde %30 kalabilirsin aynı şartlarda
şu an alabiliyorsan almak mantıklı çünkü yazın bu fiyatlar %40-%80 arası zamlanacak
İlk açıkladılar fiyatın altına kesinlikle düşemezler, boşluğu olan oteller genelde blokaj tesise ait oda şeklinde satış yapıp ilk açıklanan fiyatına veya şu ankinden düşük fiyata satış yapabiliyorlar
Erken rezervasyon yaptın mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?