Doğu turu karadeniz turu nasıl bulunur hiçbir bilgim yok yardım eder misiniz
3 ay
tura gerek yok her zaman tek başıma gittim gezdim komple karadeniz için 10 gün ideal zaten turla gitsen zevk de alamazsın yine de sen bilirsin tek başına 50 il gezmiş biri olarak söylüyorum
Selam Harley 💜 Çok güzel yaşlara gelmişsin, Doğu + Karadeniz turu için tam ideal zamanlar bunlar 😊
Önce şuna bak bence: Turu satan firma ne kadar bilinen bir yer? Yorumlar, puanlar, şikayet siteleri, Twitter falan… Özellikle “otobüs, otel, rehber” hakkında yazılanları oku. En çok batan yerler orası çünkü 😂
Programda da şunlara dikkat et: Günde kaç şehir geziyorsun, gerçekten gezmeye zaman kalıyor mu, ekstra turlar var mı, “fiyata dahil” kısmı net mi, mesela yemekler, müze girişleri, yayla turları vs. Bazıları turu ucuz gösterip sonradan her şeye ekstra istiyor.
Bir de tek kız olarak gideceksen, aynı yaş grubu ağırlıklı olan turları tercih et, hem daha keyifli oluyor hem de sosyalleşmesi rahat. Güvenmediğin hiçbir yere para gönderme, mümkünse kurumsal acenteler olsun. Bakmak istersen sana link türü değil ama nelere göre filtrelemen gerektiğini daha detaylı da anlatırım 💫
Cevap
5Cevap
Büyük firmaların yani seyahat acentelerinin sitelerine bak
İnfluence edilenlerden uzak dur bı de katılacağın turun Instagram hesaplarını kontrol et, yorumlara bak
Bienya tur var instagram sayfası güvenilir tur bakın isterseniz giden arkadaşlarım var o şekilde
İnterneti bilmem ben ikisine de Ayder turizm le gittim memnun kaldım
Çok pahali
Evet biraz pahalı ama kafam rahat etti sorunsuz geçti
Karadeniz , gap , Çanakkale Fethiye Likya turlarına gittim Ayder turizmle
Ben öğrenciyim ya şu an karşılama fırsatım yok
Bizim komşu yarın öyle internetten bulduğu bir yerle 3 gece 4 gün gibi bir gap turuna gidecek ama firma ismini unuttum
Sorma imkanin var mi
Tatilono diye hatırlıyorum Ankara çıkışlıydı
Tamamdir sagol
Umarım kesene göre güvenilir bir yer bulursun iyi tatiller
Tesekur ederim
Saglam internet sitelerinden al
Bir cok yerde dolandirici var dikkatli ol
4-5 kişi olacaksın oraya gidip araç kiralayıp bir kaç il gezcen bir kaç günde
vallahi bu devirde kimse ye güven olmuyor site vs farketmez
Neden giden arkadaşlarım var
Karadenizi napacan kız jdjddjdı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?