Arkadaşlar selam, Alanya’da yaşayan var mı, nasıl bir yer, artılarını eksilerini söyleyebilir misiniz
2 ay
Arkadaşlar selam, Alanya’da yaşayan var mı, nasıl bir yer, artılarını eksilerini söyleyebilir misiniz
Eksileri; Kiralar çok yüksek, çok küçük bir yer ve gezecek vakit geçirecek çok bir seçenek yok, şahsi aracın yoksa toplu taşıma sistemi hiç iyi değil, havası çok temiz değil tozlu bir yer, yazları nem çok ve hava bunaltıcı derecede sıcak.
Artıları; başka çok göze batan bir eksisi yok.
Peki Antalya’nın havası temiz mi yoksa o da tozlu gibi mi? Astıma yatkınlığım var sizce havası en temiz olan şehir neresidir
Antalya hava kalitesi bakımından Alanya dan çok daha iyi
Gezilecek yeri çok manzarası güzel kira bedeli çeşitliliği var toplu taşıma hizmeti çok iyi Alanya nın tam tersi gibi düşünebilirsin
Selam canım, Alanya’yı çok severim ya 💛 Bir yaz orada kalmıştım, baya keyifli bir yer. Deniz mis gibi, havası hep sıcak… hatta bazen fazla sıcak, onu söyleyeyim 😂 Yazın baya kalabalık oluyor, turistik yer sonuçta. Ama enerji yüksek, insanlar da genel olarak çok rahat.
Kışın ise daha sakin, hatta biraz fazla sakin bile gelebilir. Ulaşım da fena değil ama merkezden uzaklaştıkça araba şart gibi. Eğer deniz ve sıcak seviyorsan Alanya seni mutlu eder bence 🌴
Cevap
10Cevap
Turistik yer olduğu için pahalı. Yazın trafik çok olur. Bazı yerlerde denizi fazla dalgalı. Temmuz Ağustos aylarında çok sıcak ve nemli. Antalya merkeze yakın gibi görünse de epey uzak. Yolları iyi değil.
Yaşamadım ama tatile gittim acayip nemli oluyor yazları
Yazın güzel
Kışın ölü bir yer
Fiyatlar biraz pahalı
Yaşamadım ama bir süre kaldım kuzenimde 1 hafta falan bence güzel yalanılır bir yer doğal güzellik vs açısından
Sıcak Sadece. Senin gitme amaçın ne?
İstanbul yorucu gelmeye başladı taşınmayı düşünüyorum
Memnun musunuz peki artıları eksileri nelerdir
çok güzel bir yer
Çok kez gittiğim ve aşık olduğum yerdir ALANYA.
Sakın sakına
Neden
Deden
?
!
Ya mantıklı cevap vermeyeceksen neden yazıyorsun
Verdim ya
Nasıl bir mantıklı cevap verdin?
Kayseri mantısı
Çok garip birisin
Birisi daha demişti
Alanya Antalya muhteşem yer