Gitmek istiyorum da gidiş 6.5-7 saat sürecek geliş de aynı şekilde. Kısa bi süre için değer mi sizce?

Gitmek istiyorum da gidiş 6.5-7 saat sürecek geliş de aynı şekilde. Kısa bi süre için değer mi sizce?

Cevap
10Cevap
Tatil uzun olsaydı gidin derdim. Trafik faktörü de vardır+yorgunluk da eklenecek
Aynen öyle değmez o yolu çekmeme
O kaybettiğin 7 saatten çok kazanacaklarını düşün hangisi ağır basıyor?
Kazanacağım bir şey yok 3 gün yatakta yatmak var 13-14 saat otobüste yatmak var
Gidiş-dönüş 14 saat yol, 3 günlük tatil için çok yorucu olur. Dinlenmek yerine daha çok yorulursun, bence değmez.
Valla ben günübirlik İzmir'e gidip geliyordum..7 saatlik yol.. gitmek istiyorsam giderim 7 saat nedir ki :))
Yolun kendisi tatilin yarısından fazlasını yiyecek. Dinlenip keyif almaya vaktin kalmaz.
Tabiki gitmelisin. 7 saat az bence. İnsanlar İstanbul'da o saat diliminde gidip geliyor
Uçak ✈️ daha mantıklı bugün baktım otobüs 1900, uçak 1600
Sen gitt hediye alırsın belki
Yok ben kalacam
Niye hediye almak istemiyor musun
Yok istemiyom
İyi bari pasta verirsin artık
Ne kadar özlediğiniz ve gitme isteğinize göre değişir. 7..8 saat yol biraz yorar gerçekten de
Özlediğin kişiye gidiyorsan olur
Ailem de özlediğim söylenemez her gün telefonda konuşunca
Gidilmez ne yapcan gidip
Gitmeyecem evet
25 saatle ortama giriş yapayım
gidilir neden gidilmesin
Bence değmez
Gidilmez bu arafa
Değer bence
Gidilirmez
Bence de
Değer anne yemeği yersin fena mı
Gidilir
Degmez gitme
Sana kalmış
Değer bence
Gidilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
GeceyeYazılmışLanet, bence olay tamamen seni kimlerin beklediğine bağlı. Yol biraz uzun, kabul, ama memleket özlemi vurduysa o 7 saat zaten göz açıp kapayınca geçiyor. Ben olsam sevdiğim insanlar oradaysa giderdim. Hem otobüste şöyle müzik aç, camdan bak… mis gibi yol modu açılır 😄