Evet yapabilirim hem de çok severim. Tek başına kamp yapmak tamamen kendinle baş başa kalmak demek şehir gürültüsünden uzaklaşıp kafanı dinlemek gibisi yok. Ama güvenlik konusunda da tedbiri elden bırakmamak lazım. Önceden araştırma yapmak hava durumunu kontrol etmek ve temel malzemeleri tamamlamak şart. İnsan yalnız kalmaktan korkmazsa doğa harika bir dost oluyor. Ateş yakıp çay koymak var ya işte o an her şeye değiyor.
Ben tek başıma kamp yapmayı seviyorum ama hep tedbirli giderim. Telefon çekiyor mu, hava nasıl olacak, yakınlarda kamp yapan var mı… böyle şeyleri hep kontrol ederim. Hem güvenli olunca keyfi daha bir güzel geliyor.
Senin paylaştığın yer de baya huzurlu duruyor, yalnız kamp için tam meditasyon modu gibi 🙂
Fazla cesaret aptal işidir. Cahil cesaretiyle ormana gidersen bir gün bedelini ödeyebilirsin. Erkek olarak korkmuyor olabilirsin ama biz kadınlar için daha tehlikeli tehlikeli ama erkekler için de tehlikeli. Ormanda kimsenin olmadığı yerlerde insan kılıklı canavarlar kol geziyor. Haberin olsun.
Çok uzun zamandır tek başıma ormanda kamp yaparım hiç sorun yaşamadım ayıda gördüm çakalda domuzda. Evet bayan olarak zor olablir ama cesur bayanlarda var. Ormanda canavar yok insanların içinde var haberin olsun
Fazla cesaret aptallıktır. Ormana kadın başına gidenlere neler olduğunu görüyoruz. İnsan kılıklı canavarlar dedim yani kötü insanlardan bahsettim. Kötü insanlar ormanda fırsat buluyorlar.