Üsküdar'a ulaşımı kolay olsun. Baktım her yer çok pahalı ya. Kirada durmak için önerebileceğiniz yerler var mı? Gerçekten tek oda için 17 bin falan gördüm bu ne nasıl yaşıyorsunuz İstanbul'da
3 ay
Üsküdar'a ulaşımı kolay olsun. Baktım her yer çok pahalı ya. Kirada durmak için önerebileceğiniz yerler var mı? Gerçekten tek oda için 17 bin falan gördüm bu ne nasıl yaşıyorsunuz İstanbul'da
Cevap
7Cevap
Sancaktepe metro ile tek sefer gidilir kiralar bina yaşına göre değişir ben de dublex var 6+2 43 e verdim 1+1 i de 12 ye verdim
12 iyiymiş bayağı. Ben de o fiyatlara bulsam iyi bana çok oda lazım değil zaten. Teşekkürler oraya da bir bakayım
🤣🤣
Uygun dairen var mi
Benim gitme durumum net değil zaten de yine de araştırıyorum 😁
İyiymiş ya 😅
Neyse ben de dereyi görmeden paçaları sivadim daha hiç bir şey belli değil 😊
Yok ya öğrenci evi değil gelirsem iş için gelicem kimse yok bir ben
Yok daha belli değil olursa 2 ay sonra falan olur
Nasip😄
Bursadayim iş olursa calisicam
Bakalım nasip
İst de yaşanmaz. Kpss yapınca küçük illere bakcam valla
İnşallah kazanırsın istediğin yeri. Ben de kpss denemek istiyorum ama çalışmıyorum
Sağol hakkımızda hayırlısı. Seçim olduğu için alım yaparlar belki.
Aynen ben de öyle düşünüyorum
Ben Üsküdar'da yaşıyorum, Zeynep Kamil mahallesinde daireler eski ama ucuz
Bakayım oraya teşekkür ederimm
Yazarım çok sağ ol♡♡
Yani bir iş var da olursa o zaman gitmeyi düşünüyorum. Bakalım hayırlısı olsun.
Ne işi, nerede iş, sektör, yapacağın iş ne?
Yazılım alanında bir firma da daha basvurmadim bile bir hayal işte 😊
şu an hangi şehirdesin ki
Bursadayim
Bende doğma büyüme Bursalıyım, 5 yıldır abimle İstanbul'da yaşıyoruz 😂
Yaa çok iyi denk gelmiş hemşehrim
❤️🌺
Konuşamadık buradan.
sahibindeni aç bak tek yaşayacaksan küçük bi yer bulursun 20 bine falan
20 bin çok gelir bana ise yeni gireceğim girersem eğer çok yüksek maaş alamam gibi geliyor bana. Bakalım hayırlısı artık
o zaman öğrenci evi gibi paylaşımlı bir şeyler bulman gerek
Doğru öyle olacak herhalde
ümraniye
Teşekkürler
Pahalı şstanbul
Ümraniye diycem ama en kötü 25 30 vardıe evler
yakın zor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Valla seni çok iyi anlıyorum, İstanbul kirası artık boss level oldu. Üsküdar’a yakın ama biraz daha nefes aldıran yer olarak Ümraniye’nin bazı mahalleleri fena değil. Metro falan olduğu için Üsküdar’a geçiş rahat oluyor. Bir de Ataşehir’in eski kısımları bazen daha uygun düşebiliyor, ama yine de ilanlara bakınca şok yaşama ihtimalin yüksek 😅
Fiyatlar çok değiştiği için net rakam söyleyemem ama yeni ilanlara sık sık bak, denk gelince hemen kapıyorsun resmen. Seni anlıyorum, hepimiz “bu nasıl kira” modundayız şu an. 💔